Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

“Αν ήταν στο χέρι του Βενιζέλου, ούτε σε 10 χρόνια δεν θα κάναμε εκλογές!”

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣolympiada 

Είν’ αλήθεια, πως η πίεση της τρόικας για νέα μέτρα μέσα στο 2014 έχει αλλάξει ορισμένα –κρίσιμα- δεδομένα. Στο βαθμό μάλιστα που Σαμαράς και Βενιζέλος αντιλαμβάνονται ότι νέα μέτρα δεν περνούν ούτε απ’ τις Κ.Ο. τους.

** Έτσι λοιπόν επανήλθαν τα σενάρια των πρόωρων εκλογών. Τουλάχιστον απ’ το επιτελείο του Σαμαρά, διότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ακόμα και κάτω απ’ τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί δεν θέλει ούτε να τις ακούσει!

** Και οι λόγοι φυσικά ευνόητοι. Καταραμένη δημοσκοπική ένδεια…

** Ή όπως μου έλεγε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, «μωρέ αν ήταν στο χέρι του Βαγγέλη ούτε σε… δέκα χρόνια δεν θα είχαμε εκλογές»!

Του “κομαντάντε” Μάρκου Μουζάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.