EKTAKTO: ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΧΘΗΚΕ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.

Γράφει η Τρολυμπία.


Αποκάλυψη σοκ έκανε στο κεντρικό δελτίο του Star η βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή. Όπως δήλωσε, με έντονη συναισθηματική φόρτιση, ομάδα Χρυσαυγιτών της επιτέθηκαν. Η ίδια ενημερώθηκε για την επίθεση από τους γείτονες, διότι απουσίαζε την ώρα που της επιτέθηκαν οι φερόμενοι ως χρυσαυγίτες, σύμφωνα πάντα με όσα δήλωσε ή ίδια ότι της δήλωσαν οι γείτονες.


Η επίθεση έγινε στο στο εξοχικό της στην Ανάβυσσο, αλλά η ίδια απουσίαζε. Είναι πάντως πεπεισμένη όπως προκύπτει από τις δηλώσεις της, πως στόχος ήταν η ίδια και όχι το εξοχικό.


Άλλο ένα εντυπωσιακό στοιχείο που προκαλεί σόκ, είναι ότι η επίθεση δεν έγινε τώρα. Ούτε χθες, ούτε την περασμένη βδομάδα, αλλά τον Ιούλιο, σύμφωνα πάντα με όσα της είπαν οι γείτονες, αφού εκείνη απουσίαζε.


Για το γεγονός ενημέρωσε την εισαγγελία, τον πρόεδρο της βουλής αλλά και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Δεν ξέρουμε όμως εάν τους ενημέρωσε τώρα ή τον Ιούλιο που σύμφωνα με όσα της είπαν οι γείτονες, έγινε η επίθεση.


“Οτιδήποτε εφεξής συμβεί στους γειτονές, στην οικογένειά τους , στα παιδιά τους, στην περιουσία τους και σε εμένα προσωπικά, καθιστώ υπεύθυνο τον αρχηγό του κοινοβουλευτικού-τρομάρα μου- κόμματος Χρυσή Αυγή Νίκο Μιχαλολιακό”, είπε μιλώντας στο Star. Ο όρος “τρομάρα” που χρησιμοποίησε, ήταν ενδεικτικός για τον τρόμο που τις προξένησαν οι μαρτυρίες των γειτόνων για την επίθεση των φερόμενων ως χρυσαυγιτών.


Δείτε το βίντεο:



olympia.gr

Σχόλια