Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Το οτι οι κυβερνητικοί ομολογούν οτι “έδωσαν εντολή” στην δικαιοσύνη για να διαλύσει την ΧΑ, δεν προβληματίζει τους δημοκρατικούς πολίτες;

Είναι παρα πολυ ανησυχητικό το παραλήρημα π.χ υπουργών που μεχρι προχθες υποστήριζαν πως “δεν μπορει να τεθεί εκτος νόμου η ΧΑ”, σημερα να παριστάνουν τους Ράμπο υποστηρίζοντας οτι “αυτοί έδωσαν εντολές”. Που; Στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη; Δηλαδη τι
ακριβως παραδέχονται;


Λεπτομέρεια ίσως, θα πρεπει ομως να απασχολήσει πολυ σοβαρά καθε δημοκρατικό πολίτη.


olympia.gr

2 σχόλια:

  1. Tα τελευταία 24ωρα παρατηρούνται παράξενοι συμψηφισμοί , παραλληλισμοί , συλλογισμοί κλπ με στόχο τον αποπροσανολισμό του λαού από την ουσία της σύλληψης της ηγετικής ομάδας της ΧΑ. Η προσπάθεια αυτή είναι οτι το χειρότερο τη παρούσα στιγμή, καθώς δίνει στην ουσία τροφή στο φίδι του φασισμού - νεοναζισμού και όσοι το κάνουν πρέπει να ξεκαθαρίσουν αυτή τη στάση τους. Είναι υπέρ ή κατά των συλλήψεων. Πιστεύουν ή δεν πιστεύουν τον εγκληματικό χαρακτήρα των ενεργειών αυτών των "κυρίων". Δέχονται ή δεν δέχονται οτι η ΧΑ είναι ένα νεοναζιστικό μόρφωμα που επωάστηκε λόγ της οικονομικής ανέχειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ:http://www.demo-crazy.info/ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ…..! Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.