Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ερώτηση Άδωνι να μην κλείσουν τα νοσοκομεία που κλείνει σήμερα ο ίδιος!!!

Δείτε στην φωτογραφία ποια νοσοκομεία υποστήριζε ότι πρέπει να παραμείνουν...ο κ. Γεωργιάδης..
Ανάμεσα σε αυτά ήταν :
το Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων και το το Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών (Αμαλία Φλέμιγκ)...


λέγοντας μάλιστα ότι τα εν λόγω νοσοκομεία παρουσίαζαν πλεόνασμα...
Τώρα ένα χρόνο μετά..ο ίδιος ο ερωτών με την ιδιότητα του υπουργού υγείας..σχεδιάζει να τα κλείσει...

Τα έξι πρώτα νοσοκομεία της Αττικής που μπαίνουν στο πρόγραμμα συγχωνεύσεων ή καταργήσεων είναι το Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής (Λοιμωδών), το Σπηλιοπούλειο Νοσοκομείο (Αγία Ελένη),
το Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων, το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών (Πολυκλινική), το Νομαρχιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών (Αμαλία Φλέμιγκ) και το Ινστιτούτο Ερευνας Νοσημάτων Θώρακος, Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΙΕΝΘΥΑΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.