Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

Ραχήλ Μακρή: Θα αντισταθούμε στην Κυβερνητική Εμμονή αποδόμησης της Δημόσιας Διοίκησης


Συνάντηση εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Εμπορίου με την τομεάρχη Ανάπτυξης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βουλευτή Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή.
Ραχήλ Μακρή: Θα αντισταθούμε στην Κυβερνητική Εμμονή αποδόμησης της Δημόσιας Διοίκησης
Συνάντηση εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Εμπορίου με την τομεάρχη Ανάπτυξης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βουλευτή Ν. Κοζάνης, κα Ραχήλ Μακρή,
πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013. Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν τα κυριότερα προβλήματα, τα οποία δημιουργεί η κυβερνητική εμμονή αποδόμησης της Δημόσιας Διοίκησης.
Αναλυτικότερα οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν την ανησυχία τους για τους κυβερνητικούς χειρισμούς που αποδεικνύονται αποσπασματικοί, μικρότεροι των περιστάσεων καθώς σε καμία περίπτωση δεν οδηγούν σε ενοποίηση πολιτικών σε όφελος της αγοράς, των καταναλωτών και της ανταγωνιστικότητας αφού όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι δεν λαμβάνουν υπόψη ούτε τις εθνικές διατάξεις, ούτε το ευρωπαϊκό δίκαιο.
Η κυρία Μακρή αφού υπογράμμισε την δέσμευση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου της Δημόσιας Διοίκησης σε μοχλό πραγματικής ανάπτυξης της Χώρας, διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των εργαζόμενων ότι θα παρέχει κάθε κοινοβουλευτική βοήθεια προκειμένου να ματαιωθούν τα σχέδια της Συγκυβέρνησης για παροχή σε ιδιώτες και ημέτερους νευραλγικών τομέων ρυθμιστικής αρμοδιότητας του Κράτους.

Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή
Βουλής 4,10562 Αθήνα,Τηλ.:210 3706331, Φάξ,:210 3706531
25ης Μαρτίου 36. 50200 Πτολεμαΐδα, Τηλ.:2463020841,Φάξ.: 2463020842

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.