Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Οι βλακέντιοι: Μουτάρης και Καλογρίδης Θρασύβουλος ονειρεύονται μόνο τουρκο-ανάπτυξη, όπως ο Τατσόπουλος.


Διάβασα μια συνέντευξη του Καλογρίδη Θρασύβουλου προέδρου Επιμελητηρίου Λέσβου, όπου σχεδόν έτρεχαν τα σάλια του από την χαρά του που μαζί με τον τουρκοτουρισμό θα έρθει και η τουρκοφιλία. 

Βέβαια, είμαι υποχρεωμένος να θυμηθώ και τον Μπουτάρη και τον Τατσόπουλο που για έναν εξηγήσιμο για εμένα λόγο, βλέπουν την ανάπτυξη πάντα συνδεδεμένη με τον Τούρκο. 

 Να υπενθυμίσω απλά ότι το 2012, η Γαλλία είχε 83 εκατομμύρια επισκέπτες, η Ισπανία 57 εκατομμύρια, η Ιταλία 46 εκατομμύρια, η Τουρκία 35 εκατομμύρια και η Ελλάδα μετά βίας 16-17 εκατομμύρια.
 Όταν το πνευματικό σου βεληνεκές είναι μπουταρισμένο ( μπαταρισμένο) και δεν μπορείς να αντιληφτείς ακόμη ότι η γης είναι στρογγυλή, ότι ο πληθυσμός της είναι 7 δις, όταν δεν γνωρίζεις ότι εκτός των Τούρκων υπάρχουν και άλλοι λαοί πάνω στην γη, όταν δεν έμαθες μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς ότι δεν θέλει να σε αγαπήσει ο Τούρκος, όταν δεν ξέρεις ότι ο παγκόσμιος τζίρος στον τουρισμό είναι 8 τρις από τα οποία εσύ παίρνεις μόνο 19-20 δις, όταν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το σύνολο των ακτογραμμών σου είναι 16.000 χιλιόμετρα ενώ της Τουρκίας είναι μόνο 7.000 χιλιόμετρα, όταν δεν τα ξέρεις όλα αυτά γιατί το μυαλό σου παίρνει ανάποδες αριστερές στροφές προς τα πίσω, τότε είναι φυσιολογικό να μην βλέπεις τίποτα περισσότερο από το ΣΚΑΤΟ του Τούρκου, ως αναπτυξιακό παξιμάδι για να στηρίξεις το μέλλον των παιδιών σου. Σε λίγο θα ονομάσουν και τον ήλιο Τούρκο, γιατί ανατέλλει από την μεριά της Τουρκίας. 
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.