Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2013

Έλενα Κουντουρά : σκληρές αλήθειες για την ελληνική πραγματικότητα πίσω από την κόντρα Μέρκελ-Σταϊνμπρουκ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΕΡΚΕΛ - ΣΤΑΪΝΜΠΡΟΥΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
«Η προεκλογική κόντρα στη Γερμανία και το ντιμπέϊτ Μέρκελ - Στάϊνμπρουκ έρχονται να επιβεβαιώσουν σκληρές αλήθειες για την ελληνική πραγματικότητα, όπως ότι υπάρχουν σοβαρά δημοσιονομικά κενά που απαιτούν νέα άμεση χρηματοδοτική κάλυψη. Επίσης, ότι ο φαύλος κύκλος των δανεικών,
ο οποίος σε καμιά περίπτωση δεν ανακουφίζει το χρέος αλλά αντιθέτως διογκώνει τις υποχρεώσεις μας, δεν σταματάει ποτέ. Ότι ακόμη και σήμερα πληρώνουμε τις αμαρτίες της παλαιότερης δημιουργικής λογιστικής Σημίτη - Παπαδήμου. Και τέλος, σύμφωνα με μία ευθεία παραδοχή του υποψηφίου των Σοσιαλδημοκρατών, ότι η κρίση στην Ελλάδα δεν είναι μόνο δημοσιονομική, αλλά τραπεζική.
Οι Έλληνες πολίτες αξίζει να παρακολουθήσουν με προσοχή τι λένε οι δύο Γερμανοί πολιτικοί ηγέτες, διότι πίσω από τα λεγόμενά τους κρύβεται η αποτυχία της ακολουθούμενης μνημονιακής πολιτικής και εκτίθενται οι κκ. Σαμαράς-Βενιζέλος για την ανεξήγητη άρνησή τους να βγάλουν τον τόπο από την λιτότητα και να τον οδηγήσουν στην ανάπτυξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.