"Δίχως προκατάληψη στο Σύνταγμα"..θα διαλύσουν τα πάντα

Δεν υπάρχει μόνο το e-mail ..που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και στο οποίο ο Παπακωνσταντίνου (που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος) αναφέρει "ότι θα νομοθετήσουμε δημοσιονομικούς κανόνες όπως θέλουμε εμείς, όχι απαραίτητα στο Σύνταγμα"! 
Διαβάστε τι προβλέπεται....



και τι υπέγραψαν οι προδότες, στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ Αθήνα, 6 Αυγούστου 2010 (σελίδα 28)
Δίχως προκατάληψη προς το Σύνταγμα της Ελλάδος, η Κυβέρνηση θα υιοθετήσει νομοσχέδιο ώστε να αντιμετωπίσει τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση των δημοσίων έργων και των επενδύσεων γενικότερα. Το νομοσχέδιο θα πρέπει μεταξύ των άλλων να :
  • συντομεύει και απλοποιεί τις δικαστικές διαδικασίες προσφυγών κατά απονομών συμβολαίων ή αποφάσεων απαλλοτριώσεων γης.
  • συντομεύει τις προθεσμίες για την χορήγηση αδειών από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο στην Αθήνα.
  • απλοποιεί και συντομεύει τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και της έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων για έργα υποδομής.
Aυτά έχει υπογράψει η  αδίστακτη πολιτική συμμορία, η ληστοσυμμoρία του ΓΑΠ και του ΠΑΠΑΚ..
και αυτές τις απίστευτες και αντισυνταγματικές ρυθμίσεις στηρίζει και εφαρμόζει η συγκυβερνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Άκουσον άκουσον χωρίς προκατάληψη στο Σύνταγμα θα γίνονται όλες οι ανομίες...
Χωρίς προκατάληψη στο Σύνταγμα θα συντομεύουν και απλοποιούν :
δικαστικές διαδικασίες προσφυγών κατά απονομών συμβολαίων ή αποφάσεων απαλλοτριώσεων γης, προθεσμίες για την χορήγηση αδειών από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και διαδικασίες για την ολοκλήρωση μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων και της έγκρισης των περιβαλλοντικών όρων για έργα υποδομής.


"Δίχως προκατάληψη στο Σύνταγμα"..θα διαλύσουν τα πάντα. 

Ολόκληρο το επικαιροποιημένο μνημόνιο ΕΔΩ

Σχόλια