ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

Νέα εβδομάδα ξεκινά στη χώρα του ΠΟΤΕ, στη χώρα της φτώχειας, της ανεργίας, της εξαθλίωσης και του προαποφασισμένου θανατικού των συνταξιούχων των ασθενών και των αναπήρων.
Κατά το «έθιμο» την Κυριακή στη χώρα αυτή, γίνονται γνωστά από το φερόμενα ως Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ηλεκτρονικά και έντυπα, τα ποσοστά που παίρνει κάθε κόμμα....
τα οποία προκύπτουν από «μυστικές» και φανερές δημοσκοπήσεις.
Το γνωστό παιχνίδι των εκδοτών, οι οποίοι υποστηρίζουν εκείνους που τους ταΐζουν, το
παιχνίδι της παραπληροφόρησης, (γιατί ΔΕΝ πληροφορούν πλέον) και του κέρδους .
Οι απόψεις για τον τρόπο με τον οποίο διεξάγονται οι «δημοσκοπήσεις» είναι λιαν διχασμένες, και τα αποτελέσματα τους αμφισβητήσιμα.
Παρόλα αυτά, τα κόμματα και οι αφελείς που εξακολουθούν ακόμα και τρέχουν πίσω από αυτά όταν φανεί ότι έχουν υψηλό ποσοστό, καμαρώνουν σαν γύφτικα σκεπάρνια, ενώ οι μαϊντανοί «αναλυτές» (οι ίδιες φάτσες) ακολουθώντας ΚΑΙ αυτοί την όποια «γραμμή», των όποιων εκδοτών, εκθειάζουν τους «νικητές» (οι οποίοι ΠΑΝΤΑ είναι η κυβέρνηση) κατακεραυνώνουν άμεσα και έμμεσα τους άλλους, και επιχειρούν να μας πείσουν ότι ΝΑΙ, η «κυβέρνηση», παράγει, προσφέρει «έργο», γι αυτό και έχει την… εμπιστοσύνη του λαού ο οποίος είτε την κρατά σταθερά στο ποσοστό της, είτε της δίνει μεγαλύτερο.
Αναφέρθηκα πιο πάνω στον «τρόπο» διεξαγωγής των δημοσκοπήσεων, και στην αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων τους.
Δεν το λέω εγώ αυτό, το λένε άτομα που ασχολούνται με το όλο «παιχνίδι», είναι του «χώρου» όπως λέμε.
Τι λένε αυτοί και άλλοι πολλοί;
Ότι ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑ 1000 Η 2000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ.
Άλλωστε, να θυμηθούμε την ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ στα «εξιτ Πολ» των εταιριών δημοσκοπήσεων και των αναλυτών στις εκλογές.
Βέβαια, οι εταιρίες δημοσκοπήσεων είναι επιχειρήσεις που θέλουν να τα «κονομήσουν».
Τη δουλειά τους κάνουν και «τραγουδούν τις παραγγελιες» των «πελατών» τους.
Όπως καλή ώρα και η υποτιθέμενη κυβέρνηση της χώρας του ποτέ, η οποία εκτελεί χωρίς καμία αντίρρηση, και με την ουρά στα σκέλια, τις εντολές των ξένων αφεντικών της.
Ποσοστά, και εμπιστοσύνη του κόσμου προς τα κόμματα.
Τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος ξύπνησε, το μεγαλύτερο ποσοστό του, και ΔΕΝ έχει καμία απολύτως εμπιστοσύνη στα κόμματα.
Αυτή είναι η πραγματικότητα. και όχι η άλλη που μας σερβίρουν συνέχεια.
Ο Λαός, ειδικά τώρα που στενάζει κάτω από τις μπότες των κατακτητών που κουβάλησαν οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ που τον κυβερνούν τόσα χρόνια, όχι μόνο έχει γυρίσει την πλάτη στα κόμματα, αλλά βλέποντας τα «ποσοστά» και ακούγοντας και διαβάζοντας για κόμματα που «κινδυνεύουν να μείνουν εκτός βουλής», το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι το να μείνουν ΟΛΑ τα κόμματα εκτός βουλής, να χαθούν ΟΛΟΙ οι πολιτικοί, οι παρατρεχάμενοι τους και τα κομματόσκυλα από προσώπου γης, μήπως επιτέλους και ξεβρομίσει αυτή η χώρα, η χώρα του ΠΟΤΕ.
Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

olympia.gr

Σχόλια

  1. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ:http://www.demo-crazy.info/ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ…..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.