Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Καμαρώστε τον Βαρβιτσιώτη..αν δεν έχεις να πληρώσεις τους φόρους για το σπίτι το πουλάς...


Το είχαμε ανεβάσει στις 29 Μαΐου 2013..ΕΔΩ
ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΤΟ..
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΤΟΑΞΙΤΕΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΜΑΣ...
Οταν γράφαμε για Δημεύσεις Περιουσιών μας έλεγαν υπερβολικούς και κινδυνολόγους, σήμερα κυνικά ο Μ.Βαρβιτσιώτης είπε ότι "όποιος δεν μπορεί να πληρώσει το φόρο για το ακίνητο, ανεξάρτητα από το εισόδημα του, ας το Πουλήσει."

2 σχόλια:

  1. Εσείς δηλαδή τι ακριβώς προτείνετε; Να μην πληρώνει φόρους κανένας (γιατί το ποιός δεν έχει είναι πολύ σχετικό στην Ελλάδα); Δεν είναι δίκαιο να πληρώνει ο καθένας ανάλογα με την αξία του ακινήτου του;Πως πρέπει να πληρώνουμε; Ανάλογα με τη διάθεση του καθενός; Όσον αφορά στο λαϊκίστικο "και αν το κληρονόμησε;" Ξέρετε κανένα κράτος στον κόσμο που να μην πληρώνουν οι κληρονόμοι για αυτά που κληρονομούν; Αν ναι πείτε το και σε μένα. Και επιπλέον υπάρχει και η απλή λύση της μη αποδοχής της κληρονομιάς. Για να τελειώνουμε με τον άκρατο λαϊκισμό του "Ρομπέν των φτωχών" Παπαδάκη που δεν ξέρει τι έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτούς θα βγάλει ο λαός στο σφυρί και μάλιστα σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.