Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ: Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟΥΡΚΑΛΑ!

Μπορεί να μην αποτελεί μεγάλη είδηση το γεγονός ότι ένας πολίτης έκανε γάμο με μια Τουρκάλα, αλλά μετά τις αντιδράσεις των κληρικών ενάντια στις τουρκικες παραγωγές που προβάλλουν τη μουσουλμανική θρησκεία, σίγουρα πρόκειται για ένα αξιοπερίεργο γεγονός.   Ο γιος του Πατέρα Γεώργιου, ο οποίος λειτουργεί ως εφήμερος στο Καστελλόριζο, ερωτέυτηκε μια νεαρή κοπέλα, για την ομορφιά της οποίας όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια! Δε μπόρεσε να αντισταθεί και οδηγήθησαν στα σκαλιά της εκκλησίας. Η κοινή γνώμη στο Καστελλόριζο το έχει ως κύριο θέμα συζήτησης τον τελευταίο καιρό, αφού, όπως γνωρίζουμε, πρόκειται για μια μικρή κοινωνία. Δεν ξέρουμε τις θέσεις του ίδιου του Πατέρα, αλλά σίγουρα δε χάρηκε με την απόφαση του παιδιού του. Εμείς να ευχηθούμε στο ζευγάρι τα καλύτερα, αφού ο έρωτας δεν κοιτάει θρησκείες και κράτη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.