Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τα όσα από την αρχή έχουμε δεσμευθεί για την ανατροπή της προδοτικής κυβερνητικής πολιτικής των μνημονίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου και της πατρίδας μας ,μπαράζ απολύσεων, βροχή χαρατσιών, αλματώδη αύξηση της φτώχειας και της ανεργίας, σωρεία λουκέτων σε δημόσιες και ιδιωτικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις με παράλληλη καταπάτηση κάθε δικαιώματος των εργαζόμενων σε αυτές, ληγμένα τρόφιμα στα ράφια,
πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και αισχρή επίθεση στα λαϊκά συμφέροντα συνεχίζεται το...success story της κατάπτυστης τροϊκανόδουλης Κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τα όσα από την αρχή έχουμε δεσμευθεί για την ανατροπή της προδοτικής κυβερνητικής πολιτικής των μνημονίων που έχει οδηγήσει την κοινωνία σε αδιέξοδο και έχει βάναυσα καταπατήσει το Σύνταγμα και την Δημοκρατία μας. Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τον δρόμο του αγώνα και της αλληλεγγύης απαιτώντας αποκατάσταση της εθνικής ανεξαρτησίας και λαϊκή κυριαρχία.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ την ερχόμενη Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου θα δώσουμε δυναμικό παρών στην ομιλία του Προέδρου του κινήματός μας κ. Πάνου Καμμένου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στις 7.30 μ.μ. στο πλαίσιο της 78ης ΔΕΘ.

Παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που ενδιαφέρονται να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη να επικοινωνήσουν εγκαίρως με τον κ. Κώστα Χαρίση στο τηλ. 6974 195906 για την κράτηση θέσεων.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
Εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής
ν. Τρικάλων του κινήματος
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.