Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

Άλλοι μιλάνε για εμάς...χωρίς εμάς..

Καλύτεροι όροι αποπληρωμής για την Ελλάδα;

Καλύτερους όρους αποπληρωμής των δανείων για την Ελλάδα ζητεί ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU) και πρωθυπουργός της Έσσης Φόλκερ Μπουφιέ.
Μιλώντας στην οικονομική επιθεώρηση Handelsblatt και απαντώντας σε ερώτηση για ενδεχόμενο νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, ο Γερμανός πολιτικός προτείνει την παράταση, έως και δέκα χρόνια, του χρόνου αποπληρωμής των δανείων που έχουν ήδη χορηγηθεί. «Επιπλέον θα μπορούσα να φανταστώ και μία μείωση των επιτοκίων για τα δάνεια προς την Ελλάδα. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για τους πιστωτές, αλλά τουλάχιστον θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους, δεν θα τα χάσουν» επισημαίνει ο Φόλκερ Μπουφιέ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.