Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2013

Επιτέλους χαμηλές τιμές... αλλά σε ληγμένα!

Αντί να ρίξουν τις τιμές στα προϊόντα, θα μας τα έχουν στα ράφια μέχρι να τα φάμε! Απλά αν έχουν λήξει θα μας τα πουλάνε φθηνότερα!!!

Πολλά θα μπορούσα να πω. Από ανέκδοτα για ληγμένα προφυλακτικά, μέχρι αστείες ιστοριούλες για ευκοίλια... Τα πράγματα όμως είναι σοβαρά. Παίζουν με την δημόσια υγεία για να εμφανίσουν ότι κάτι κάνουν.

Αλήθεια, τα ντελικατέσεν στο Κολωνάκι και στην Εκάλη, θα πουλάνε "τρόφιμα περασμένης διατηρησιμότητας";

Και που είστε; Στις εκλογές ψηφίστε τους πάλι... Μην το ξεχάσετε. Εξάλλου ακόμα ζείτε... 
 
http://vaspersview.blogspot.gr/2013/09/blog-post_3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.