Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικοί "κυνήγησαν" δημοτικούς υπαλλήλους για να μην φτάσουν στη ΔΕΘ

Απίστευτο σκηνικό στήθηκε νωρίτερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, από όπου ξεκίνησαν δημοτικοί υπάλληλοι - μελη της ΠΟΕ ΟΤΑ για τη ΔΕΘ προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.
 Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο απέκλεισαν την πρόσβαση προς τον εκθεσιακό χώρο στους διαδηλωτές.
Εκείνοι στη συνέχεια προσπάθησαν να ξεγελάσουν τις αστυνομικές δυνάμεις και προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη ΔΕΘ από άλλη οδό. 
Επικράτησε ένταση. Πληροφορίες για ελαφρύ τραυματισμό δημοτικού υπαλλήλου. Στη συνέχεια οι αστυνομικές δυνάμεις περιορισαν τους διαδηλωτές στο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης όπου έχουν συγκεντρωθεί να διαμαρτυρηθούν από νωρίτερα το πρωί.

http://www.thousandnews.gr/index.php/component/content/article/48-pentastilo/57989--qq-.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.