Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιος "πληρώνει -πολιτικά- το βαρκάρη" της κινητικότητας ....στον Αχέροντα της απόλυσης και της εξαθλίωσης;

Ποιος "πληρώνει -πολιτικά- το βαρκάρη" της κινητικότητας  ....στον Αχέροντα της απόλυσης και της εξαθλίωσης;
Κάτι θέλει να πει ο σκιτσογράφος της "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ"  το 1988 ....εγώ δεν τον καταλαβαίνω.  

Αν ξανα-σκιτσάριζε(τώρα)  ....
θα έβαζε στη βάρκα και τρίτο πρόσωπο της οικογένειας ....να σπρώχνει στο βυθό το χέρι που ζητάει βοήθεια(κάτω δεξιά) ....προς την άβυσσο της ανεργίας ....στον "Αχέροντα" των απολύσεων και της εξαθλίωσης....

Τώρα ....το καράβι που βουλιάζει -στο σκίτσο-  με το όνομα "COSTANIKOS"  ....και το "ΝΔ" στα φουγάρα του, δεν μου λέει τίποτε ....ούτε πως θα "έβγαζε λεφτά η οικογένεια απ' αυτή την ιστορία" του ναυαγίου,  εκτός αν εννοεί πολιτικά οφέλη !

Πάντως ένα είναι βέβαιο, πως λείπει -από το σκίτσο, για να είναι πλήρες- το τρίτο πολιτικό πρόσωπο της οικογένειας ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.