Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Πάνος Καμμένος στην 78η ΔΕΘ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ 78η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος θα επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 9, την Τρίτη 10, την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013 στο πλαίσιο της 78ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.


Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς. Στις 20:00 θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών «Εθνική Αναδημιουργία» στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, με θέμα «Ανάπτυξη με Κοινωνική Δικαιοσύνη: Αποκατάσταση των Συντάξεων σε Επίπεδα Διασφάλισης της Αξιοπρεπούς Διαβίωσης».

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου στις 12:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στην αίθουσα Ολυμπία Νο 6 (είσοδος Λεωφόρος Στρατού). Επίσης θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΕΤ3 όπου θα συναντηθεί με τους εργαζομένους και την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στις 19:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο (είσοδος Λεωφόρος Στρατού).

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου θα προεδρεύσει της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.