Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013

Στην Ελλάδα του «success story» του κ. Σαμαρά η ανθρώπινη ζωή κοστίζει όσο ένα εισιτήριο.

Η μνημονιακή πολιτική και το «success story» του κ. Σαμαρά, έχουν οδηγήσει σε απόγνωση τους Έλληνες, ενώ παράλληλα τα κρούσματα θανάτων εξαιτίας αυτών των πολιτικών μέρα με τη μέρα πολλαπλασιάζονται.
Αποκορύφωμα ο τραγικός και άδικος θάνατος του 18χρονου άνεργου την Τρίτη 13 Αυγ. 2013, ο οποίος κατά την διάρκεια ελέγχου των εισιτηρίων και μετά από διαπληκτισμό με τον ελεγκτή,
αναγκάστηκε να ανοίξει την κεντρική πόρτα και να πηδήξει ενώ το τρόλεϊ ήταν εν κινήσει.
Και όλα αυτά γιατί ο άτυχος νεαρός δεν είχε εισιτήριο.
Ένα νέο παιδί έχασε την ζωή του για ένα ευρώ ..
Την ίδια στιγμή ο κ. Χατζηδάκης που δεν δέχεται τζαμπατζήδες, που οδηγεί τον κόσμο σε ανέχεια, απόγνωση και αυτοκτονίες, που ονειρεύεται το κόσμο στα παγκάκια να τρώει σοκολατίτσα (όπως είχε πει στην βουλή), δίνει 120 εκατ. ευρώ για το σύστημα συλλογής κομίστρου σε εταιρείες....
Μόνο 120 εκατ. ευρώ θα πληρώσουμε, για να πάρουν την δουλειά οι ημέτεροι.
Οι πραγματικοί τζαμπατζήδες κύριε Χατζηδάκη είναι καναλάρχες εργολάβοι, που όχι μόνο τους δέχεστε αλλά τους αναθέτετε δημόσια έργα και στους οποίους εκχωρείτε κρατική περιουσία αντί πινακίου φακής. Πραγματικοί τζαμπατζήδες είναι όσοι εκμεταλλεύονται ύποπτες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, τις οποίες εσείς εκδίδετε, για να λάβουν δημόσια χρήματα χωρίς φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. 


Μπάμπης Παπασπύρος
Πολιτευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων Ν. Λάρισας & Γραμματέας Τεκμηρίωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.