H κ. Βάσω, ο κ. Σωκράτης, η Aναπτυξούλα, τα καζίνο και τα διαπλεκόμενα....

"Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" - KYPIAKH 6 IOYΛIOY 1997 - ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΊΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΗΜΜΈΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ.
Tου ANTΩNH KAPKAΓIANNH
"....τώρα που τα γράφουμε όλα αυτά έχουμε μια υποψία και ανησυχία: μήπως αμαθείς και άπειροι καθώς είμαστε(συμπεριλαμβανομένης και της «K») από τέτοια περίπλοκα παιγνίδια κηδεμονίας στην οικονομία, την πολιτική και τον πολιτισμό, μήπως άθελά μας, ασχολούμενοι με την κ. Bάσω και τον κ. Σ. Kόκκαλη,
μας διαφεύγει το ευρύτερο παιγνίδι, οι ευρύτερες κινήσεις, όπου διαπλέκονται συμφέροντα, πολιτική και φιλοδοξίες. Oμολογούμε ότι δεν ξέρουμε τι μας περιμένει στη γωνία...."

"Μερικοί βλέπουν μεν τον κρατικοδίαιτο σοσιαλισμό ....δεν είδαν όμως ποτέ τον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό."
"Φαίνεται ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεχαστεί μια υπόθεση από το να παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.... Και του κ. Σ. Kόκκαλη η υπόθεση εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη… άστην να εκκρεμεί. Ας με συγχωρέσουν οι κ. δικαστές, δεν φταίνε ίσως αυτοί, είναι το σύστημα τέτοιο."
"Παρακολουθούμε όλοι τελευταία τον αγώνα του κ. πρωθυπουργού για τον (κεντροαριστερό ή κεντροδεξιό ) εκσυγχρονισμό . Αλλά για ποιον εκσυγχρονισμό μιλάμε όταν όχι μόνον αφήνουμε άθικτα τα διαπλεκόμενα, αλλά ποικιλοτρόπως τα τροφοδοτούμε (ή ανεχόμαστε τις παρανομίες τους) σαν τις δύστυχες και τρομοκρατημένες εκείνες γυναίκες που σπεύδουν να καταβάλλουν στον «προστάτη τους» τον μόχθο και την τιμή τους."
"Αμήν και τω Θεώ δόξα...."

Σχόλια