Παραιτήθηκε ο "Ιπτάμενος" Στέλιος Σταυρίδης..καιρός ήταν

Την παραίτηση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιου Σταυρίδη, ζήτησε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες.
Σημειώνεται ότι σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» αναφέρεται πως ο κ. Σταυρίδης ταψίδεψε με ιδιωτικό αεροσκάφος, που ανήκει στον
επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είναι μέτοχος στην εταιρεία που αγόρασε το 33% του ΟΠΑΠ. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Σταυρίδης παραδέχθηκε ότι, μετά την υπογραφή της συμφωνίας με την οποία ολοκληρώθηκε το ντιλ για τον ΟΠΑΠ, ταξίδεψε με το αεροσκάφος του επιχειρηματία στην Κεφαλονιά, για τις διακοπές του.
Όπως λέει ο πρώην, πλέον, πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, σύμφωνα πάντα με το δημοσιεύμα, ο κ. Μελισσανίδης πήγαινε στη Γαλλία και προσφέρθηκε να τον πάρει μαζί του για να τον διευκολύνει: «Είχα έρθει για μία ημέρα στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψω την πώληση και θα έφευγα την επομένη τα ξημερώματα με μια πτήση που είχε στις 5.20, δηλαδή θα ξυπνούσα στις 4 τα χαράματα. Ο κ. Μελισσανίδης όμως, ο οποίος πήγαινε στη Γαλλία, μου πρότεινε να με πάρει μαζί του για να με διευκολύνει. Είχε την καλοσύνη να με αφήσει στην Κεφαλονιά, όπου και έκανε ανεφοδιασμό και έτσι δεν ταλαιπωρήθηκα και γλίτωσα και μια μέρα».
Σε δηλώσεις του στο Reuters διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Εμίρης τόνισε πως το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων δεν θα επηρεαστεί από την παραίτηση Σταυρίδη.

Σχόλια

  1. Touch and go έκανε ρε Μπάμπη.Μεγάλη δουλειά.Πάντως όπως είπε και ο κακομοίρης ο Εμίρης,οι υπογραφές που ΄΄έπεσαν΄΄ ισχύουν καθώς και το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσουν δεν θα επηρεαστεί.Ντιπ για ντιπ.Πάντως αυτός ο Μελισσανίδης πρέπει να είναι ΄΄ψυχούλα΄΄.Μέχρι και Auto stop, με το αεροπλάνο του παίρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.