Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013

Έπεσαν οι υπογραφές για τον ΟΠΑΠ ...Στην Emma Delta το 33%

Υπεγράφη τη Δευτέρα η συμφωνία ιδιωτικοποίησης του ΟΠΑΠ, με την εξαγορά του 33% από την Emma Delta. «Ευτυχής που περίπου 652 εκ. ευρώ θα εισρεύσουν στα ταμεία του Δημοσίου» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, ο οποίος παρέστη στην υπογραφή της συμφωνίας.

 
Για έμπρακτη απόδειξη στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τους επιχειρηματίες έκανε λόγο ο μέτοχος της κοινοπραξίας Emma Delta, Δημήτρης Μελισσανίδης.  
 
H συμφωνία υπεγράφη στην εκπνοή της προθεσμίας, καθώς η Emma Delta, που κέρδισε το διαγωνισμό του Δημοσίου, δεν ήθελε να χάσει την εγγυητική επιστολή των 20 εκατ. ευρώ.  
 
Την περασμένη εβδομάδα, η Emma Delta είχε ενημερώσει ότι δεν παραιτείται των διεκδικήσεων που έχει γνωστοποιήσει με εξώδικα και ότι επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός της. 
 
Άλλες πληροφορίες που επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» αναφέρουν ότι η κοινοπραξία ολοκλήρωσε χρηματοδότηση 200 εκατ. ευρώ μέσω έκδοσης ομολογιακού δανείου. 
 
Νewsroom Enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.