Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

Επίθεση Στάινμπρουκ στην Μέρκελ ...

Δριμεία κριτική από Στάινμπρουκ

Το πρωί της Τρίτης η Α. Μέρκελ επισκέφθηκε ένα Γυμνάσιο στο Βερολίνο
Προηγουμένως η Α. Μέρκελ δέχθηκε για άλλη μια φορά δριμεία κριτική από τον βασικό αντίπαλό της στις εκλογές, υποψήφιο των Σοσιαλδημοκρατών Πέερ Στάινμπρουκ. Μιλώντας στην Passauer Neue Presse ο πρώην υπουργός Οικονομικών της επέρριψε ότι
αναβάλει όλα τα δυσάρεστα για τους γερμανούς ψηφοφόρους για μετά τις γερμανικές εκλογές και ότι σύντομα η Ελλάδα θα χρειαστεί και νέο πακέτο βοήθειας. Ωστόσο και ο ίδιος τάχθηκε κατά ενός νέου κουρέματος του ελληνικού χρέους.
Σε άλλη συνέντευξή του σήμερα, αυτή τη φορά στο Bloomberg, ο κ. Στάινμπρουκ επιτέθηκε εκ νέου στην Μέρκελ για την μονομερή πολιτική της λιτότητας, τόνισε ότι τυχόν έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη θα είχε ανυπολόγιστες συνέπειες λόγω του κινδύνου μετάδοσης σε άλλες χώρες ενώ τάχθηκε υπέρ ενός νέου σχεδίου Μάρσαλ για την ανάκαμψη της νότιας Ευρώπης. Κώστας Συμεωνίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.