Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

Ακινητοποίησαν τρόλεϊ στο Περιστέρι - Απαίτησαν από τους επιβάτες να βγουν έξω...

Το "do" στο τρόλεϊ 
Πριν λίγα λεπτά στο κεντρικό δρόμο του Περιστερίου στην Παναγή Τσαλδάρη, νεαροί ακινητοποίησαν τρόλεϊ και ζήτησαν από τους επιβάτες να κατέβουν από το όχημα. Μίλαγαν έντονα στον οδηγό ενώ κάποιοι από αυτούς χτυπούσαν τα τζάμια του τρόλεϊ με τα χέρια τους.
Πιο συγκεκριμένα λίγα λεπτά πριν το παραπάνω συμβάν είχαν ξεκινήσει την πορεία διαμαρτυρίας τους από το σημείο που έχασε τη ζωή του ο 19χρονος.
Ξαφνικά και ενώ κατευθυνόντουσαν στον Άγιο Αντώνιο ένα τρόλεϊ της γραμμής 12 εκτελούσε από το απέναντι διάζωμα το δρομολόγιο του. 
Εκείνη την στιγμή οι διαμαρτυρόμενοι κατευθύνθηκαν προς το τρόλεϊ και κάποιοι από αυτούς όπως βλέπετε στα πλάνα χτυπούσαν τα τζάμια και απαίτησαν από τους επιβάτες να κατέβουν.  Κάποιοι άλλοι  μίλαγαν έντονα στον οδηγό ο οποίος κράτησε την ψυχραιμία του. Έπειτα από 4 λεπτά έντασης και αφού είχαν φύγει οι επιβάτες και με την προτροπή κάποιου από την πορεία κατευθύνθηκαν προς τον Άγιο Αντώνιο ο οποίος ήταν και ο αρχικός τους προορισμός.

Την στιγμή που επιβάτες φεύγουν από το τρόλεϊ 

Πληροφορίες του Πινακίου κάνουν λόγο ότι κάποιοι από αυτούς χτυπούσαν με μανία τα περίπτερα του ΟΑΣΑ που εκδίδουν τις κάρτες... Αυτή την στιγμή στο σημείο βρίσκονται τα ΜΑΤ όπου παρακολουθούν διακριτικά την εξέλιξη της πορείαςΜετά από λίγο ήρθαν στο σημείο 2 κλούβες
Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ παρακολουθούν την πορεία διαμαρτυρίας

http://pinakio.blogspot.gr/2013/08/blog-post_2680.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.