Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2013

κ. Παπαδόπουλε, η δουλειά σας δεν είναι να είστε στα πανηγύρια και να βγάζετε τηλεφωνικά πορίσματα

Η καταρχήν εικόνα που υπάρχει είναι ότι ο οδηγός και ο ελεγκτής του τρόλεϊ (της γραμμής 12 Ζάππειο – Περιστέρι) έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν και τίποτε παραπάνω, δήλωσε στο Mega o υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στον τραγικό θάνατο του 19χρονου στο Περιστέρι.
Ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε πως «τις επόμενες ημέρες θα έχουμε μια ξεκάθαρη άποψη για το περιστατικό».
Ο υφυπουργός πρόσθεσε ότι..

το υπουργείο εξετάζει αλλαγές στον τρόπο ελέγχου των εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εδώ και περίπου ένα μήνα, πριν το τραγικό περιστατικό. (Πηγή: skai.gr  )
Ο κ. Παπαδόπουλος χαρακτήρισε, επίσης, σωστή την καταβολή μπόνους στους εθελοντές ελεγκτές, ένας από τους οποίους ήταν και ο ελεγκτής στο μοιραία δρομολόγιο....Ο κ. Παπαδόπουλος, που έβγαλε και πόρισμα για το τι ακριβώς συνέβη, είναι τόσο συντετριμμένος που αντί να βρίσκεται στην Αθήνα..
και να διερευνά το τι έγινε ή τέλος πάντως να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του θύματος, είναι στην περιοχή της Κοζάνης στα πανηγύρια και το διασκεδάζει δεόντως...
Αύριο θα επανέλθουμε με οπτικό υλικό...και πλούσιο ρεπορτάζ..
Όσο για την βελτίωση των ελέγχων στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Παπαδόπουλος, όπως γράφαμε σήμερα ΕΔΩ , στο άρθρο "Ο Χατζηδάκης που δεν δέχεται τζαμπατζήδες...δίνει 120 εκατ.για το σύστημα συλλογής κομίστρου σε εταιρείες.."
Το υπουργείο Ανάπτυξης και Μεταφορών οι κκ Χατζηδάκης και Παπαδόπουλος, που δεν δέχoνται τζαμπατζήδες...που οδηγούν τον κόσμο σε ανέχεια, απόγνωση και αυτοκτονίες.. την ίδια στιγμή, ετοιμάζονται να δώσουν  δίνει 120 εκατ. για το σύστημα συλλογής κομίστρου σε εταιρείες..

1 σχόλιο:

  1. Για τον υπηρέτη του Χατζηδάκη Παπαδόπουλο δεν γνωρίζω, αλλά ο "πολύς" Χατζηδάκης νομίζει ότι έχει ισχυρούς προστάτες στην ΕΕ (όταν ήταν ευρωβουλευτής) και θα τον σώσουν όταν έλθει η ώρα. Έτσι νομίζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.