Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

....τέτοιο πράμα, όχι στη Μεγαλόχαρη, αλλά ούτε στον εχθρό σου....

"Αν τελικά υπάρχει Θεός και αφήνει τη μητέρα του παιδιού του να τραβάει τέτοιο μαρτύριο, λες και δεν της έφτανε ολόκληρη σταύρωση, ε, δεν είναι καθόλου εντάξει.
Δηλαδή τέτοιο πράμα, όχι στη Μεγαλόχαρη, αλλά ούτε στον εχθρό σου...."
 
ΓΙΑΤΊ ;  ΔΕΊΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ("Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" 17-08-2000).
 
Παρέδωσαν τα Άγια ....και ο Θεός "εγκατέλειψεν" την Ελλάδα.
 
Ας ελπίσουμε ότι τις φετινές γιορτές του δεκαπενταύγουστου, στις κατά τόπους λιτανείες των ιερών εικόνων της Παναγίας μας  ....να μην "επιτρέψει" ο κλήρος και οι εκεί κοινωνίες ....να δούμε τις επόμενες ημέρες, δημοσιευμένες ανάλογες φωτογραφίες.
 
Γ.Δη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.