Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

Ότι και να πείτε δεν το σώζετε κ Παπαδόπουλε...(βίντεο)

Προσπάθεια να ανασκευάσει και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις..για τις ατυχείς δηλώσεις που είχε κάνει στις 15 Αυγ. 2013, για τον άδικο θάνατο του 18χρονου, αποπειράθηκε να κάνει ανεπιτυχώς σήμερα στην Βουλή ο  υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Στο εγχείρημα του αυτό μάλιστα μίλησε...για προσπάθεια μικροκομματικών σκοπιμοτήτων..
από βουλευτή της αντιπολίτευσης αναφερόμενος προφανώς στην Ραχήλ Μακρή, που είχε φέρει στην επιφάνεια το θέμα.. 
Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο ο κ. Παπαδόπουλος...ξεχνώντας ότι οι δηλώσεις μένουν για πάντα..και δεν αλλάζουν όσο και αν προσπαθεί κανείς να τις ανασκευάσει..
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος είχε δηλώσει στις 15/8/2013, σε τηλεοπτικό σταθμό ότι: " η καταρχήν εικόνα είναι ότι ο ελεγκτής και ο οδηγός του τρόλεϊ έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν και τίποτα παραπάνω.."
Η κ. Ραχήλ Μακρή είχε αναφέρει ότι, στην ουσία έβγαλε πόρισμα λέγοντας ότι το εμπλεκόμενο προσωπικό έκανε καλά την δουλειά του.
Σήμερα τα γύρισε ο υφυπουργός και είπε στην βουλή ότι "ότι έκαναν την δουλειά τους..."


 
Επειδή γνωρίζουμε ελληνικά κ. Παπαδόπουλε, όταν κάποιος κάνει αυτό που πρέπει να κάνει τι σημαίνει;;
Ότι απλά κάνει καλά την δουλειά του..
Διαφορετικά θα λέγατε δεν έκαναν αυτό που πρέπει...
Πάντως σίγουρα δεν είπατε ότι έκαναν την δουλειά τους..
για να ξέρουμε τι λέμε... 
Υ.Γ
Κάποια ιστολόγια βέβαια βιάσθηκαν να στηρίξουν τον κ. Παπαδόπουλο...
Τυχαίο;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.