Πάνος Καμμένος: Ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να μάθει όλη την αλήθεια, για την αποκάλυψη της οποίας αγωνιζόμαστε καθημερινά οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

«Χαιρετίζουμε την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των πλαστών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ και για την προσπάθεια κουκουλώματος των ποινικών ευθυνών εκείνων που μας έσπρωξαν στα νύχια της τρόικας και οδήγησαν σε εξαθλίωση τον ελληνικό λαό.


Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την πρώτη στιγμή αναδείξαμε μέσα από τη Βουλή το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ και αποκαλύψαμε τη συγκάλυψη που παρέχουν η συγκυβέρνηση και ο διορισμένος υπουργός Οικονομικών σε εκείνους που φέρουν βαρύτατες ευθύνες σε βαθμό κακουργήματος.

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας του Ανωτάτου Δικαστηρίου ζητήσαμε από τις 13 Αυγούστου όταν η κ. Ζωή Γεωργαντά προέβη σε πρωτοφανείς καταγγελίες για τη στάση της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση και για τις προσπάθειες απόκρυψης της αλήθειας, ώστε να μη λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι.

Τις καταγγελίες της κ. Γεωργαντά και την ανακοίνωσή μας ανέδειξαν τα τηλεοπτικά κανάλια Extra και Kontra, όμως δεν τις πρόβαλαν ποτέ οι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας.

Ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να μάθει όλη την αλήθεια, για την αποκάλυψη της οποίας αγωνιζόμαστε καθημερινά οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ».

Σχόλια