Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στον απεργό Δημήτρη Καϊμά (video)


Όταν το Φεβρουάριο κλιμάκιο της συντονιστικής μας επισκέφτηκε το Δήμο Φαρκαδόνας για να συνομιλήσουμε με τους πολίτες, εκπλαγήκαμε δυσάρεστα, βλέποντας ένα δήμο με διαλυμένες δομές, με παρατημένα σχολεία, με βρύσες που έτρεχαν λάσπη αντί για νερό και με δεκάδες άλλα προβλήματα. Τότε μιλήσαμε για την πολιτική απουσία όσων πρωτοστάτησαν στην εκλογή του κ. Οικονόμου, για ένα δήμαρχο φάντασμα που νόμιζε πως μπορούσε να διοικήσει ένα δήμο 18 χωριών από την Αθήνα και τον καλέσαμε να παραιτηθεί.
Λίγους μήνες αργότερα ζητήσαμε από τους πολίτες να τον οδηγήσουν στη φυγή και να αναλάβουν οι ίδιοι τη διοίκηση του δήμου. Και στις δύο περιπτώσεις έσπευσαν ορισμένοι να μας χλευάσουν, να μιλήσουν για ουτοπικές πολιτικές αλλά δυστυχώς κανείς δεν απάντησε επί της ουσίας, κανείς δεν πήρε θέση στα προβλήματα και κανείς υπουργός, βουλευτής, περιφερειάρχης, γενικός γραμματέας περιφέρειας δεν έσπευσε να κάνει κάτι για το δήμο Φαρκαδόνας.

Σήμερα ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Καϊμάς σε μια έσχατη προσπάθεια να ασχοληθεί κάποιος με το δήμο ξεκίνησε απεργία πείνας. Με μια επιστολή κόλαφο ο κος Καϊμάς μιλάει για παρεούλα που διοικεί το δήμο καταγγέλλοντας τον ίδιο το δήμαρχο ως υπεύθυνο για την παρακμή του δήμου, αλλά και τις πολιτικές ηγεσίας των υπουργείων και της περιφέρειας για την παντελή τους απραξία.

Δε θέλουμε να κάνουμε τους παντογνώστες ούτε αρεσκόμαστε με το να επιβεβαιωνόμαστε μέσα από τέτοια θλιβερά γεγονότα αλλά δυστυχώς είναι προβλέψιμα τα αποτελέσματα των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται στην πατρίδα μας και από τους δήμους και της περιφέρειες που οδηγούν με ακρίβεια στην εξαθλίωση των πολιτών και στον οικονομικό και πολιτιστικό μαρασμό της υπαίθρου.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε την αμέριστη συμπαράσταση στον κ. Καϊμά και στους δημότες της Φαρκαδόνας. Πιστοί στον κινηματικό μας χαρακτήρα δηλώνουμε παρόντες σε οποιοδήποτε μορφή δράσης αποφασιστεί από τους δημότες του δήμου Φαρκαδόνας που μπορεί να φέρει πιο κοντά τη λαϊκή κυριαρχία. Τέλος για ακόμα μια φορά καλούμε τον δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Οικονόμου να κάνει το αυτονόητο και να παραιτηθεί.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ



Εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής

ν. Τρικάλων του κινήματος

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Σχόλια