Nτροπή και Αίσχος!!! Αυτό επιτέλους πρέπει να σταματήσει..ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΑΜΟΣ 21 ΩΡΕΣ!!!

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΑΜΟΣ 21 ΩΡΕΣ!!! 
Αυτό που συμβαίνει με τη Σάμο είναι από τα απερίγραπτα.
Συμβαίνει μόνο στο νησί μας και επιτέλους πρέπει να δοθεί ένα ΤΕΛΟΣ σε αυτόν τον παραλογισμό!
Υπό τις ευλογίες του Υπουργείου Ναυτιλίας (αφού έστειλε και σχετική ενημέρωση καθ'οδόν) σήμερα έγινε ένα απίστευτο γεγονός που έκανε εκατοντάδες ταξιδιώτες
του πλοίου "Μυτιλήνη" να εξοργιστούν και πολλούς από αυτούς να δώσουν όρκο ότι δεν θα ξαναπατήσουν για διακοπές στο νησί μας!!!
Χθες το απόγευμα υπήρχε το προγραμματισμένο δρομολόγιο του ''Μυτιλήνη'' από Πειραιά για Σάμο με αναχώρηση στις 6 το απόγευμα όπως και έγινε.

Όταν το πλοίο έφτασε σήμερα το πρωί στους Φούρνους της Ικαρίας χωρίς να έχει ενημερώσει τους 350 επιβάτες που είχε εκείνη τη στιγμή μέσα και αναχωρούσαν για Καρλόβασι και στη συνέχεια για την Πρωτεύουσα της Σάμου, έμεινε για 4 ολόκληρες ώρες εκεί διότι η εταιρεία αποφάσισε να δώσει εντολή στον καπετάνιο να κάνει εργασίες ανέλκυσης της χαμένης δεξιάς άγκυρας που είχε απωλέσει την Τρίτη το πρωί στο λιμάνι των Φούρνων!!!
Αυτό το πράγμα δε θυμόμαστε να έχει ξανασυμβεί πουθενά στην ιστορία, να εκτελεί δηλαδή εργασίες ένα πλοίο εν πλώ και με επιβάτες μέσα χωρίς καν να τους έχει ενημερώσει!
Μάλιστα ο ναυτιλιακός συντάκτης της εφημερίδας μας Γιώργος Γαρυφάλλου, έλαβε σχετικό μήνυμα στις 12:04 σήμερα το μεσημέρι, από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που έλεγε:
'' Καθυστέρηση απόπλου Ε/Γ-ΟΓ ''ΜΥΤΙΛΗΝΗ'' από Λιμένα Φούρνων Ικαρίας για Καρλόβασι λόγω εργασιών ανέλκυσης άγκυρας με 345 επιβάτες''...!
Που σημαίνει ότι το Υπουργείο το γνώριζε!
Το εξοργιστικό είναι ότι στις έντονες διαμαρτυρίες των επιβατών (όπως καταγγέλουν) το πλήρωμα τους αντιμετώπιζε με ειρωνία και δεν τους απαντούσε για την ώρα αναχώρησης!
Τελικά το πλοίο έκανε το ταξίδι του, σε πάνω από 21 ώρες διαδρομή (έφτασε στις 15:15) και η οργή των επιβατών ήταν εξαιρετικά έντονη έχοντας απόλυτο δίκιο σε αυτό το φαινόμενο.
Το δρομολόγιο της Τρίτης διήρκησε (λόγω της απώλειας της άγκυρας) 18 ώρες, το σημερινό 21.
Η NEL LINES σκοπεύει να ζητήσει έστω ένα συγνώμη σε αυτά τα συνεχή φαινόμενα που συμβαίνουν;
Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να μπει μια τάξη σε αυτό το μπάχαλο και την αδιαφορία για το νησί μας;
Ποιος επιτέλους θα βάλει φρένο σε αυτή την κατάντια που μας έχουν φέρει;
Υπάρχει δημοτική αρχή;
Υπάρχει η αντιπεριφέρεια;
Υπάρχει κάποιος θεσμός να προστατέψει τους πολίτες αυτού του τόπου;
i-samos.gr 

Σχόλια