Λαϊκή Συνέλευση Για Την Απομάκρυνση Της ΠΑΠ Στην Ελασσόνα

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 στο δημαρχείο Ελασσόνας η συντονιστική επιτροπή για την απομάκρυνση της 361 αποθήκης

πυρομαχικών από την Ελασσόνα, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι φορέων και πολίτες, με επικεφαλής το Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Γιώργο Πασχόπουλο.
Σε συνέχεια των δυναμικών ενεργειών που αποφάσισαν ομόφωνα το Δημοτικό συμβούλιο Ελασσόνας,
ο κλήρος, η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης, φορείς και πολίτες για την απομάκρυνση του μεγάλου κινδύνου που σκιάζει την ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας από τα άκρως επικίνδυνα πυρομαχικά της 361 ΠΑΠ,
H συντονιστική επιτροπή αποφάσισε να προχωρήσει στις παρακάτω δράσεις:
- Πλήρης ενημέρωση των πολιτών σε όλους τους οικισμούς με ομιλίες και προβολή σχετικών βίντεο για το μέγεθος της καταστροφής που θα προκύψει σε ενδεχόμενο νέας πυρκαγιάς στο στρατόπεδο.
- Ενημέρωση διά του τύπου, του ραδιοφώνου, των ιστοσελίδων και των κοινωνικών δικτύων
- Εξουσιοδότηση του δημάρχου και της επιτροπής για περαιτέρω δράση για άμεση επικοινωνία με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, για την απομάκρυνση της ΠΑΠ.
- Πλήρης ενεργοποίηση των πολιτών με την καθολική συμμετοχή τους στη λαϊκή συνέλευση της 29ης Αυγούστου που θα γίνει στην Ελασσόνα για περαιτέρω δυναμικότερες κινητοποιήσεις.
Στη συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής υπό την προεδρία του δημάρχου και παρουσία του Μητροπολίτη Ελασσόνας κ.κ. Βασιλείου, συμμείχαν εκπρόσωποι της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο, του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, του Δικτύου Περραιβία, της ομάδας των Ελλήνων Διασωστών, εκπρόσωποι κομμάτων και πολίτες.
http://www.press-a.gr/localnews/item/12510.html

Σχόλια