Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

Η κοινωνική προστασία ως υποχρέωση του κράτους, θα έχει ως πυλώνα της την ιδιωτική πρωτοβουλία ;;!!

Το θεσμό της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης θέλει να αναδείξει σε ... Πυλώνα του Ελληνικού συστήματος Κοινωνικής Προστασίας, το υπουργείο Εργασίας (και κατ' επέκταση η κυβέρνηση) ;; !!
Αν δηλαδή καταλαβαίνω καλά, η κοινωνική προστασία ως υποχρέωση του κράτους, θα έχει ως ... πυλώνα της την ... ιδιωτική πρωτοβουλία ;;!!

Προκύρηξε μάλιστα και σχετικό διαγωνισμό για τη σύνταξη Μελέτης Πλαίσιο ...

Το σχετικό ΦΕΚ είναι.. 3123 Αρ. Φύλλου 395, 28 Ιουνίου 2013
 
Γιώργος Τσακίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.