Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

Το δεύτερο ακούρευτο ομόλογο των τοκογλύφων λήγει σήμερα… θα το πληρώσετε κύριε Στουρνάρα;

omologo 2 ligei 5 luly 2013 chfolympiada 

Δείτε τι κερδίζουν στο τέλος του άρθρου. "Κέρδη" πληρωμένα 100% από τον Έλληνα φορολογούμενο.

ΟΜΟΛΟΓΟ 2: ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ “ΑΚΟΥΡΕΥΤΟ” ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

Η χώρα λοιπόν θα επανέλθει στις αγορές, θα ανακτήσει την αξιοπιστία της κλπ, όταν η διεθνής κοινή γνώμη βεβαιωθεί ότι μεσολάβησε Γουδή.

Ειδ' άλλως, όσο Στουρνάρες και Παπακωνσταντίνηδες συνεχίζουν να υπάρχουν, ουδείς τίμιος επενδυτής δεν πρόκειται να επενδύσει στην χώρα.

Οι εγκληματίες πολιτικοί, κατέστρεψαν τους τίμιους μικροομολογιούχους αποταμιευτές ενώ την ίδια στιγμή χάρισαν δισεκατομμύρια στους άθλιους τοκογλύφους με την εσωτερική πληροφόρηση

Η πολιτική εξουσία της Ελλάδας έχει δώσει ένα καταστροφικό μήνυμα:" Όποιος επενδύει στην Ελλάδα πτωχεύει, όποιος θέλει να κλέψει, να ξεριζώσει κομμάτι από την Ελλάδα με το μπαχτσίσι για εμάς, θησαυρίζει"

ΥΓ, Στην Αίγυπτο ο Μόρσι πήγε απλώς να χαρίσει το Σουέζ στον Σόρος.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η περιβόητη δόση, δεν πληρώνει μισθούς και συντάξεις αλλά τα κοράκια του ΔΝΤ! ΑΚΟΥΡΕΥΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

Η εικόνα από τον Πόρτα - Πόρτα

Η απόδοση του Ομολόγου στην εικόνα που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.