Περί Γερμανικών Τραπεζών ...και μεθοδεύσεις στις Ελληνικές τράπεζες


 
αρχείο λήψης    Γ Ε Ρ Μ Α Ν Ι Κ Ε Σ   Μ Π Ι Ζ Ν Ε Σ 
                                και όπου δύσκολα…«καθαρίζει»
Εγκληματίες  
η PREVENT AG από το Μόναχο
 
Γράφει ο ΑΝΤΙ300                                                                                                                            
 
«Συμβόλαια Θανάτου» το μόνο που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα για τους εγκληματίες Γερμανούς, καθότι όλα τα υπόλοιπα ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ «ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ» και πρακτικές τα έχουν κάνει πράξη.
Από Παρακολουθήσεις προσώπων και δή Δημοσιογράφων στην Γερμανία και Αμερική, Διαρρήξεις Οικιών και «παγίδευση τους με κοριούς» για την παρακολουθήση των ιδιοκτητών τους στην Αμερική και Γερμανία, Την «Κατασκευή» Ενοχοποιητικών Στοιχείων Παιδικής Πορνογραφίας με σκοπό τον Εκβιασμό προσώπων στην Αμερική. Την προσπάθεια Δωροδοκίας Δικαστών στην Τουρκία προκειμένου να ευνοηθούν από αποφάσεις τους, μερικά από τα «Συμβόλαια» ειδικών παρεχομένων υπηρεσιών της PREVENT AG κατ’εντολή των πελατών τους δηλαδή ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ HSH NORDBANK.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΌΜΩΣ ΠΟΛΥ ΑΛΗΘΙΝΑ !!!
Ο λόγος για την Γερμανική εταιρεία Security PREVENT AG η οποία εξειδικεύεται σε όλες τις παραπάνω και κατά παραγγελία «εργασίες - υπηρεσίες»  και την Κρατική Γερμανική Τράπεζα HSH Nordbank όπου με βάση τις πληροφορίες και έρευνα από τα συγκεντρωμένα στοιχεία σχετικά με τις υποθέσεις καθώς και σχετικά δημοσιεύματα σε Γερμανικά και Αμερικανικά ΜΜΕ αλλά και τις Εισαγγελικές έρευνες και δηλώσεις τόσο στην Γερμανία όσο και στην Αμερική τα αποτελέσματα ξεπερνούν κάθε μέτρο ακόμα και της ποιο άγριας φαντασίας.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΒΙΤΡΙΝΑ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΡΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SECURITY PREVENT AG ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ «ΕΡΓΑΣΙΑΣ» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝ.      
Υπόθεση ΚΩΔΙΚΟΣ: «SHISHA» (Ναργιλές)
 
Ανεπιτυχής προσπάθεια χρηματισμού «ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ» ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Άραγε τι να έχουν κάνει οι Γερμανοί στην Ελλάδα που δεν το έχουμε μάθει ακόμα; Και αυτό διότι εδώ στην Ελλάδα οι Γερμανοί δεν έχουν καταδικαστεί για καμία υπόθεση αν και ένοχοι, ενώ στην Τουρκία καταδικάστηκαν αποδεικνύοντας ότι οι χρηματισμοί Τούρκων Δικαστών δεν  είχαν επιτυχία, ενώ στην Ελλάδα δεν έχουν καταδικαστεί για τίποτα!!! Βλ. σχετικό link ΕΔΩ:
http://www.sueddeutsche.de/geld/2.220/hsh-nordbank-operation-shisha-1.1033303 και το σχετικό απόσπασμα παρακάτω με γνωστά σε εμάς ονοματάκια :
Prevent AG
 
 
 Παρακάτω ακολουθεί απόσπασμα από την DW και το σχετικό Link ΕΔΩ: http://www.dw.de/dw/article/0,,6296550,00.html
Εκτύπωση - State-owned German bank allegedly bribed Turkish judges _ Germany _ DW.DE _ 05.12_Page_1
 
                    
Κακότεχνη δωροδοκία από την κρατική γερμανική τράπεζα
HSH Nordbank σε ανώτατους Δικαστές της Τουρκίας χωρίς επιτυχία –χάνει την υπόθεση και υποχρεώνεται στην καταβολή 75.000.000 Δολ.
 
Η βόρεια γερμανική κρατική τράπεζα HSH Nordbank, ισχυρίζεται ότι κατέβαλε εκατ. ευρώ σε μίζες συγκεκριμένα 3.600.000 ΕΥΡΩ σε Τούρκους ανώτατους Δικαστές για μία ταλαντευόμενη υπόθεση με έναν Τούρκο πλοιοκτήτη-εφοπλιστή προκειμένου να εκδοθεί εναντίον του δικαστική απόφαση και υπέρ απόφαση των συμφερόντων της HSH Nordbank διοχετεύτηκαν δωροδοκίες σε Τούρκους μέσω Μονάχου την έδρα της ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας και «έρευνας» που ονομάζεται Prevent AG.
Οι ισχυρισμοί της δωροδοκίας αναφέρθηκαν για πρώτη φορά από το γερμανικό περιοδικό Der Spielgel, και εφημερίδες Sueddeutsche Zeitung και Hamburger Abendblatt.  Σύμφωνα με αυτά η HSH Nordbank ζήτησε από την Prevent AG τις ειδικές υπηρεσίες της με την χρήση "ειδικών σχέσεων" της στην Τουρκία για να βοηθήσει την τράπεζα να κερδίσει την υπόθεση.
 
Η ιστορία ξεκίνησε το 2003 όταν η κρατική Γερμανική Τράπεζα HSH Nordbank έδωσε 1 δισεκατομμύρια δολάρια δάνειο στην τουρκική ναυτιλιακή εταιρεία Karahanlılar Denizcilik το 2003. Η Karahanlılar χρησιμοποίησε το δάνειο για την κατασκευή πέντε πλοία, αλλά η εταιρεία άρχισε να έχει δυσκολία στην αποπληρωμή του δανείου και ως επιχείρηση πήγε άσχημα οικονομικά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις δανειακές της υποχρεώσεις.
 
HSH Nordbank προκειμένου να διασφαλιστεί κατάσχεσε τα πέντε πλοία τα οποία είχαν σημαία Μάλτα;, Hunder, Bozona, Hopa, Espada1 και SHIP, τα οποάι ήταν αγκυροβολημένο σε ξένα λιμάνια. Σε απάντηση, η τουρκική εταιρεία μήνυσε την τράπεζα για ζημίες στην Τουρκία.  Η ναυτιλιακή εταιρεία κέρδισε τον πρώτο γύρο της αγωγής. Η HSH Nordbank αμφισβήτησε την απόφαση και υπέβαλε έφεση κατά της απόφασης το Μάιο 2008.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Εισάγετε το σχέδιο και «συμβόλαιο» με την Prevent AG και των  "ειδικών σχέσεων" τους στην Τουρκία . Σύμφωνα με τη συμφωνία μεταξύ HSH Nordbank και της Prevent AG επρόκειτο να παρασχεθούν τα «κίνητρα» από την πρώτη και τις ειδικές υπηρεσίες της δεύτερης- και αν η τράπεζα κέρδιζε τη δίκη στην Τουρκία, τότε θα κατέβαλε περίπου 7 εκατ. ευρώ, ως μια «αμοιβή επιτυχίας» στην εταιρεία ασφαλείας.
 
Η συνάντηση αυτή έγινε μεταξύ Τούρκων πολιτικών και αξιωματούχους της HSH Nordbank μέσω υπαλλήλων της Prevent AG. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης του 2009, Prevent AG διευκόλυνε για την  |ευνοϊκή απόφαση» στην αγωγή της τράπεζας. Μετά την αγωγή η Prevent AG απαίτησε ότι η τράπεζα θα καλύπτει το 50 τοις εκατό της αμοιβής του ως «πριμοδότηση επιτυχία» και υπέβαλε σχέδιο-πρόταση συμφωνία με ημερομηνία 14 Απριλίου, συνολικού ύψους € 3.600.000.
Η νομική υπηρεσία της τράπεζας εξουσιοδότησε την καταβολή ολόκληρου του ποσού.
 
Η δωροδοκία ήρθε στην επιφάνεια όταν η KPMG κατά την αξιολόγηση των οικονομικών της HSH Nordbank ως μέρος ενός τακτικού ελέγχου. Η KPMG ανακάλυψε 3,5 εκατομμύρια ευρώ πληρωμής της τράπεζας προς την  Prevent AG με την ένδειξη "πριμοδότηση επιτυχία" και την οποία έκρινε ύποπτη. Σύμφωνα με την έκθεση της KPMG, η HSH Nordbank που καταβάλλονται επίσης € 1,5 εκατομμύρια σε ένα δικηγορικό γραφείο στην Αυστρία για την έκθεση πραγματογνωμοσύνης για την αγωγή στην Τουρκία. Η σύνδεση με την Αυστρία εξακολουθεί να είναι ανεξήγητη.
 
Ωστόσο, υπήρχε μια μετέπειτα προσφυγής του Τούρκου πλοιοκτήτη με αποτέλεσμα τον Οκτώβριο του 2010 η τράπεζα να χάσει τον τελευταίο γύρο της δίκης και καταδικάζεται για € 75.000.000 ως αποζημίωση προς την τουρκική εταιρεία. Η κρατική τράπεζα HSH Nordbank ανταπέδωσε βάζοντας σε μαύρη λίστα όλα τα υπό τουρκικής σημαίας πλοία σε όλο τον κόσμο.
 
Για την Prevent AG δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε περίεργες υποθέσεις
εγκληματικού περιεχομένου.
Όπως έχει γίνει γνωστό έχει επίσης εμπλακεί στην «εμφύτευση ενοχοποιητικών στοιχείων παιδικής πορνογραφίας» στα γραφεία του πρώην Γενικού Διευθυντή της HSH Nordbank στην Νέα Υόρκη, σε μια κακότεχνη προσπάθεια να τον εκδιώξουν και να παραιτηθεί από οποιεσδήποτε αποζημίωση απόλυσης του.
 
Η γερμανική κρατική τράπεζα HSH Nordbank έχει συμμετοχή και σε άλλες εγκληματικές περίεργες υποθέσεις όπςω αυτή της περίπτωσης που είχαν υπό παρακολούθηση γνωστούς Γερμανούς δημοσιογράφους που ερευνούσαν τις «ειδικές συμφωνίες» της.
Η γερμανική κρατική τράπεζα HSH Nordbank ζήτησε από γραφείο ιδιωτικών ντετέκτιβ για να ερευνήσει και να παρακολουθήσει γνωστούς Γερμανούς  δημοσιογράφους, σύμφωνα με μία εμπιστευτική έκθεση που επικαλείται το περιοδικό Der Spiegel. 
Οι ντετέκτιβ, της Prevent AG παρακολουθούσαν  πολλούς μήνες γνωστούς δημοσιογράφους, σύμφωνα με την έκθεση της νομικής εταιρείας  Wilmer Hale που έστειλε στο διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας τον Οκτώβριο του 2010.
Η Prevent AG είναι η ίδια εταιρεία η οποία είχε εμπλακεί στην φύτευση της παιδικής πορνογραφίας στους υπολογιστές της Νέας Υόρκης με βάση ανώτερα στελέχη της HSH Norbank. Είχαν, επίσης, ασχολούνται με την καταβολή των 7 εκατ. ευρώ σε «τέλη επιτυχία" που καταβάλλονται για να βοηθήσει Τούρκων δικαστών έρθει στο «δικαίωμα» απόφαση σε μια υπόθεση που αφορά την υποτιθέμενη παράνομη κατάσχεση της Μάλτας σημαία πλοία που ανήκουν σε τουρκική ναυτιλιακή εταιρεία.
 
Η έκθεση σχετικά με τους δημοσιογράφους που σχετίζονται με τις συνθήκες που περιβάλλουν την εκτόξευση του πρώην COO Φρανκ Roth τον Απρίλιο του 2009. Roth είχε κατηγορηθεί για τη διαρροή εσωτερικών εγγράφων στον Τύπο, η κατηγορία ότι η τράπεζα έχει έκτοτε αποσύρθηκε.
Σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο WilmerHale, τον Ιανουάριο του 2009 ο πρώην πρόεδρος της κρατικής γερμανικής τράπεζας HSH NordBank o Dirk Jens Nonnenmacher και Wolfgang Gößmann ως ο τότε διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, ζήτησαν από την Prevent AG να αποτρέψει την "διερεύνηση των μέσων ενημέρωσης" σχετικά με την υπόθεση των δημοσιογράφων που είχαν πάρει στοιχεία των εμπιστευτικών πληροφοριών από την τράπεζα.

Για το «συμβόλαιο» αυτό δόθηκε η κωδική ονομασία "Haubarg," η οποία διήρκεσε από το Φεβρουάριο έως Νοέμβριο του 2009 και κόστισε στην Τράπεζα περισσότερα από € 640.000,00 Ευρώ"
Η δικηγορική εταιρεία WilmerHale διαπίστωσε ότι η Prevent AG "είχε προβεί σε παρακολούθηση των στελεχών συντακτικών γραφείων γνωστών γερμανικών εφημερίδων» και ότι «διερευνάται το γερμανικό σχέδιο από τις Εισαγγελικες αρχές."
Η νέα διοίκηση στην HSH περιγράφει ότι η Prevent AG είναι μία «πολύ λυπηρη» υπόθεση.  Κατά την άποψη της τράπεζας, είναι «ικανοποιητικό το γεγονός ότι, παρά τις εντατικές έρευνες, ορισμένα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα." Εναπόκειται πλέον στην Εισαγγελική Υπηρεσία για να ξεκαθαρίσει το θέμα, κατέληξε η τράπεζα.
ΟΙ Εισαγγελείς στο Κίελο διερευνούν σήμερα τον Gößmann με την υποψία ότι έχει άμεση συμμετοχή. Ο δικηγόρος του Gößmann είπε ο πελάτης του απέρριψε όλες τις κατηγορίες.
Η "Haubarg" σύμβαση δεν ήταν για κατασκοπεία κατά των δημοσιογράφων, είπε εκπρόσωπος της Τράπεζα. Η  Prevent AG είχε μόνο αρκεστεί στην "προσπάθεια να έρθει σε επαφή με δημοσιογράφους και μέσα από συζητήσεις να μάθει ποιος είχε κάνει την διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών της HSH Nordbank." Επιπλέον, σύμφωνα με τον δικηγόρο τους, δεν ήταν ο Gößmann αλλά ο Nonnenmacher ο οποίος είχε απασχολήσει τους αστυνομικούς για παρόμοιες υποθέσεις.
ΚΩΔΙΚΟΣANTI300 «Haubarg» ( «Κατασκευή» Ενοχοποιητικών Στοιχείων Παιδικής Πορνογραφίας με σκοπό τον Εκβιασμό)
Η Υπόθεση αυτή έχει να κάνει πάλι με την κρατική γερμανική
τράπεζα HSH Nordbank και της Γερμανικής εταιρείας
SECURITY PREVENT AG η οποία σε αυτή την περίπτωση έχει
εμπλακεί σε υπόθεση σκευωρίας κατασκευής ενοχοποιητικών
στοιχείων παιδική πορνογραφίας σε βάρος αξιωματούχου της
κρατικής γερμανικής τράπεζας HSH Nordbank κατά
«παραγγελία συμβολαίου» .
 
Η Γερμανική κρατική τράπεζα HSH Nordbank έχει πιαστεί σε ένα σάλο καταγγελιών από το περιοδικό Spiegel κατηγορώντας την ότι χρησιμοποίησε διαρρήξεις, υποκλοπών και φύτευση παιδικής πορνογραφίας σε έναν φορητό υπολογιστή για να κατασκευάσει ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του Γενικού Διευθηντού της προκειμένου να τον αντικατάστήσει χωρίς να έχει κίνδυνο καθότι ο συγκεκριμένος αξιωματούχος της Τράπεσζας «γνώριζε πολλά» προκειμένου να μπορεί να εκβιαστεί και να μην μπορεί να ανιτδράση.

Σε ένα άρθρο στα αγγλικά το περιοδικό Spiegel συνοψίζει προηγούμενες εκθέσεις του και αναφέρει ότι η κρατική γερμανική τράπεζα HSH Nordbank είναι ο στόχος της ποινικής έρευνας του Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης για την  HSH Nordbank σχετικά με τον διευθυντή της στην Νέα Υόρκη, γνωστός μόνο ως Roland Κ στα σχετικά δικόγραφα.
Στις 21 του Αυγούστου 2010, το περιοδικό Spiegel γράφει ότι Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ HSH NORDBANK ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΜΦΥΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ.

Ο Φρανκ Roth απολύθηκε τον Απρίλιο του 2009, κατηγορήθηκε από την η κρατική γερμανική τράπεζα HSH Nordbank για διάδοση εμπιστευτικών πληροφοριών.
Η υπόθεση εναντίον του Roth, έπεσε λόγω ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων, η κρατική γερμανική τράπεζα HSH Nordbank HSH γράφει το περιοδικό Spiegel ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της κ. Jens Nonnenmacher αγωνιούσε για τον Roth φεύγοντας.
Παραθέτοντας ένα εσωτερικό σημείωμα της εταιρείας, το Spiegel αναφέρει ότι το γραφείο του Roth φέρεται να είχε «κοριούς» και ότι άγνωστος διέρρηξε το διαμέρισμά του, και ότι παρακολουθούνταν από αγνώστους ομοίως και τα τηλέφωνα του Roth.

Για την Prevent AG δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε περίεργες υποθέσεις εγκληματικού περιεχομένου.
«Όπως έχει γίνει γνωστό έχει επίσης εμπλακεί στην «φύτευση ενοχοποιητικών στοιχείων παιδικής πορνογραφίας» στα γραφεία του πρώην Γενικού Διευθυντή της HSH Nordbank στην Νέα Υόρκη, σε μια κακότεχνη προσπάθεια να τον εκδιώξουν και να παραιτηθεί από οποιεσδήποτε αποζημίωση απόλυσης του.
Η HSH Nordbank φημολογείται ότι κατέβαλε στον πρώην Γενικό Διευθυντή της πάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ όταν η Αστυνομία της Νέα Υόρκη εμπλάκηκε στην υπόθεση στο πλαίσιο παρακολούθησης και προσπάθεια διαλεύκανσης της προκειμένου η HSH Nordbank να μην εκτεθεί περισσότερο»
 
"Θα ζητήσω από τους δικηγόρους μου να ελέγξει εάν οι συνθήκες αυτής της απίστευτης ιστορίας  έχουν νομική σημασία στην περίπτωσή μου και περιμένω τουλάχιστον μια συγγνώμη από τους υπεύθυνους στη HSH Nordbank δήλωσε ο Φρανκ Roth πρώην αξιοματούχος της HSH Nordbank
 
Για δύο εβδομάδες υπήρξε μια έρευνα ενός 42-χρονών γερμανού ο οποίος ήταν ύποπτος για την εγκατάσταση ενός συστήματος παρακολούθησης «κοριού»  στο γραφείο του Roth και για την διάρρηξη του διαμερίσματος του για την παγίδευση του τηλεφώνου του και του φορητού υπολογιστή τους, ανέφερε ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Εισαγγελίας του  Αμβούργου στο Αμερικανικό CNBC.
 
Η 42χρονος είναι ο Arndt Umbach, πρώην υπεργολάβος της Prevent AG, μια εταιρεία ασφαλείας που παρήγγειλε η HSH Nordbank, πηγές είπε CNBC.
 
Σύμφωνα με το Spiegel, Prevent AG διαδραμάτισε καίριο ρόλο τόσο στη Γερμανία όσο και στη Νέα Υόρκη για παρόμοιες αλλά και συγκεκριμένα για την περίπτωση του Roth προκειμένου να εκτοπιστεί-απολυθεί με «ασφάλεια», είπε σε μια επίσημη δήλωση στις 23 Αυγούστου και λίγο μετά στο Spiegel η Εισαγγελία του Αμβούργου λέγοντας ότι το «γεγονός ότι μια κρατική τράπεζα, η οποία χρηματοδοτείται από τον φορολογούμενο που συμμετέχουν σε τέτοιες εγκληματικές ενέργειες προφανώς, είναι μια βαθιά σοκαριστική κατάσταση, η οποία ρίχνει ένα εντελώς διαφορετικό φως σχετικά με την «αναγκαστική» αποχώρησή του από την HSH Nordbank. "
 
Νέα Υόρκη: Οι ερευνητές Ύποπτοι σε υπόθεση σκευωρίας.
Το Spiegel ανέφερε επίσης ότι από την έκθεση της WilmerHale δικηγορικής εταιρείας διαπίστωσε ότι η τράπεζα προσπαθεί να ξεφορτωθεί το Roland Κ., κάνοντας  χρήση «δραστικά» μέτρα.
 
Σύμφωνα με την έκθεση WilmerHale, εισαγγελείς των ΗΠΑ κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η τράπεζα έχει τοποθετήσει αποδεικτικά παιδικής πορνογραφίας στον υπολογιστή του «Roland Κ.» και στη συνέχεια οργάνωσε μια επιδρομή στα γραφεία του στη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε το παιδικό πορνογραφικό υλικό. Κατά συνέπεια, οι εισαγγελείς αποφάσισαν ότι υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία σε βάρος της τράπεζας αλλά και της εταιρείας security  και ότι ήταν θύμα μιας συνωμοσίας και σκευορίας.
Ο γενικός εισαγγελέας στο Αμβούργο επιβεβαίωσε ότι είχε λάβει την WilmerHale έκθεση και έψαχναν το θέμα, ενώ μια άλλη πηγή εξοικειωμένοι με την κατάσταση επιβεβαίωσε τη φύση της έκθεσης με το CNBC.
Ένα όνομα που αναφέρεται και στις δύο υποθέσεις και ο οποίος ήταν παρών κατά τη Νέα Υόρκη γραφεία δέχτηκαν επίθεση είναι ο πρώην επικεφαλής των νομικών υποθέσεων της HSH Nordbank, Βόλφγκανγκ Gössmann. Το γραφείο του εισαγγελέα της Νέας Υόρκης θεωρούν τον Gössmann και Nonnenmacher ως πιθανούς υπόπτους, σύμφωνα με το Spiegel.
 
BaFin, η ρυθμιστική αρχή της Γερμανίας είπε στο αμερικανικό CNBC ότι ξεκίνησε μία ειδική έρευνα την περασμένη εβδομάδα, βάσει των διαθέσιμων πληροφοριών.

Ο Gössmann οποίος κατά το γραφείο του εισαγγελέα της Νέας Υόρκης θεωρείται ως πιθανός υπόπτος σύμφωνα με το Spiegel. είπε στο CNBC ότι είχε υποστεί νευρικό κλονισμό και διακόπτει την παροχή των υπηρεσιών τους προς την Τράπεζα.
 
ABB_Logo_-_ColorFerrostaalImageResizerimages (5)images (6)αρχείο λήψης
Οι Γερμανοί είναι τελικά επικίνδυνοι εγκληματίες και όλες οι υποθέσεις τους στην Ελλάδα χρήζουν μεγάλης και ιδιαίτερης προσοχής και  άμεσα διερεύνησης τους για το τι έχουν κάνει αληθινά στην ΕΛΛΑΔΑ

show
Για το ποια είναι η Prevent AG διαβάστε παρακάτω από data files
και δεν είναι τα μοναδικά στοιχεία που αποδεικνύουν την εγκληματική δραστηριότητα των Γερμανών τόσο για την κρατική Γερμανική Τράπεζα HSH Nordbank όσο και για την Prevent AG
Prevent AG Germany_Page_1

Σχόλια