Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

Ανάπτυξη και Κρατικά ¨Έσοδα...

Βρε αλήτες γιατί μας κοροϊδεύετε....

Ποια ανάπτυξη θα έρθει χωρίς έσοδα και ενώ χάνουμε τις πλουτοπαραγωγικές μονάδες του τόπου μας όπως αυτές των Μαρινών;

Διότι οι Τούρκοι Δ Ε Ν  Θ Α  Π Λ Η Ρ Ω Σ Ο Υ Ν  Φ Ο Ρ Ο  Σ Τ Η Ν  Ε Λ Λ Α Δ Α
και αυτό διότι

το 2003 (υπογράφηκε στην Άγκυρα στις 2 Δεκεμβρίου 2003) κάποιοι «έξυπνοι» ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες ΠΡΟΔΟΤΕΣ έχουν υπογράψει ΣΥΜΒΑΣΗ Αποφυγής Διπλής Φορολόγησης με την Τουρκία (NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3228/04 (Φ.E.K. 32/2004/9-2-2004 τ.A')
χωρίς να εξετάσουν επακριβώς το φορολογικό καθεστώς στην Τουρκία προφανώς σκοπίμως !!!
όπως αποδεικνύεται περίτρανα σήμερα.
Και αυτό διότι
Το Φορολογικό καθεστώς της Τουρκίας παρέχει φορολογική αμνηστία στους επενδυτές που επενδύουν στον ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ όπως στην χώρα μας ορέ αλήτες!!  (αυτό πάλι απευθύνεται στους κ.κ. απαξάπαντες ελληνόφωνους πολιτικούς προδότες)
ΑΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ Ε Π Ε Ν Δ Υ Τ Ε Σ δεν θα πληρώσουν σίγουρα ΦΟΡΟΥΣ στην ΕΛΛΑΔΑ αλλά ούτε και στην Τουρκία «ορέ χαϊβάνια της ανάπτυξης»
 
Γαμ@ το κεφάλι μου μ@λάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.