Οι Γερμανοί, ο ΕΟΠΥΥ και οι “συνεργάτες”

Γράφει ο Γιώργος Δ.
“Οι Γερμανοί εμπλέκουν στην αναδιάρθρωση του ΕΟΠΥΥ και τον μεγαλύτερο ασφαλιστικό φορέα της Γερμανίας….”
Αυτό αναφέρει η “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΊΑ” το Σάββατο 6 Ιουλίου 2013 ….με τίτλο: “Οι Γερμανοί… ξανάρχονται στον ΕΟΠΥΥ !”
]
Ποιος θα μπορούσε να είναι ο μεγάλος Γερμανικός ασφαλιστικός φορέας στην Ελλάδα;

Ας δούμε μια εικόνα από επίσκεψη της κας Μέρκελ στην Ελλάδα.
Ο κ. Θεόδωρος Κοκκάλας(φωτο), ειναι CEO της ERGO Ελλάδας και Τουρκίας !
Η ERGO στην Ελλάδα εκπροσωπείται με δύο εταιρίες :
ERGO A.A.E.Zημιών η οποία προωθεί όλες τις γενικές ασφαλίσεις (αυτοκίνητο, πυρός, γενική αστική ευθύνη, μεταφορές, τεχνικές ασφαλίσεις κ.α.) και την
ERGO A.A.E.Zωής η οποία προωθεί ασφάλειες ζωής και υγείας (κάλυψη θανάτου, συνταξιοδοτικά, επιδοματικές καλύψεις, νοσοκομειακά προγράμματα κ.α.)
Βancassurance
H ERGO Ελλάδας και η Τράπεζα Πειραιώς συνεργάζονται από την 1η Ιανουαρίου 2010 στον τομέα του Bancassurance. H αποκλειστική αυτή συνεργασία η οποία αποφασίστηκε να έχει ορίζονται 10 ετών ….
ΒancassuranceΜία από τις μεγαλύτερες αντασφαλιστικές εταιρίες στον κόσμο, η Munich Re είναι ο κύριος μέτοχος της ERGO group με ποσοστό 99,6%.
Κατά το οικονομικό έτος 2010, η Munich Re κατέγραψε κέρδη 2.43 δις. €. Η επιτυχία της βασίζεται σε μια ισχυρή κεφαλαιακή βάση, στη μελέτη και εις βάθος γνώση των κινδύνων. Με 11.400 άτομα προσωπικό στον τομέα των αντασφαλίσεων, διαθέτει μοναδική παγκόσμια αλλά και τοπική εμπειρία. Με έσοδα από ασφάλιστρα ύψους 23.6 δις. € διατηρεί την πρωτοκαθεδρία στο χώρο της.

ΘΑ ΕΠΑΝΈΛΘΟΥΜΕ
ΣΧΕΤΙΚΟ.
“Οι Γερμανοί… ξανάρχονται στον ΕΟΠΥΥ!”
“….Για το λόγο αυτό οι Γερμανοί της task Force προτείνουν ο Οργανισμός να ελέγχει πλήρως τα έξοδα και τα έσοδα του, όχι τυχαία βέβαια αφού προτείνεται η όλη διαχείριση να δοθεί στα χέρια ξένων μάνατζερ και εμπειρογνωμόνων οι οποίοι θα αμείβοναι με εξαιρετικά υψηλούς μισθούς ενώ εμπλέκουν στην αναδιάρθρωση του ΕΟΠΥΥ και τον μεγαλύτερο ασφαλιστικό φορέα της Γερμανίας….”
olympia.gr

Σχόλια