Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013

Αυτό που ξέχασε να ελέγξει ο Γεωργιάδης στο νοσοκομείο.


Βεβαίως, δεν είδε ο νέος υπουργός υγείας και ούτε πρόκειται ποτέ να ενδιαφερθεί να μάθει, ποιοί είναι αυτοί που νοσηλεύονται στα δημόσια νοσοκομεία με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου,  φυσικά.
Βεβαίως, όπως δήλωνε: Είναι έτοιμος να κλείσει όσα νοσοκομεία του ζητήσουν οι δανειστές και δεν λέω βέβαια να γίνουμε κακοπληρωτές, λέω όμως πρώτα να βγάλουμε έξω από τα νοσοκομεία μας
όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες οι οποίοι επιβαρύνουν την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου και μετά βλέπομαι αν τα νοσοκομεία πρέπει να κλείσουν και για τον Έλληνα.
Αντί λοιπόν να κάνει τον τσαμπουκά στον ελληνικό λαό ο νέος υπουργός υγείας, ας προσπαθήσει πρώτα να καταμετρήσει και να μας πει πόσες χιλιάδες λαθρομετανάστες νοσηλεύονται με το χρήμα του Έλληνα φορολογούμενου στα νοσοκομεία και μετά ας κλείσει αυτά που θα του υποδείξουν οι δανειστές.
Πόσο είναι κύριε Γεωργιάδη το συνολικό κόστος λειτουργίας των νοσοκομείων ετησίως και πόσο είναι το αντίστοιχο ετήσιο  κόστος νοσηλείας των λαθρομεταναστών;
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.