Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.


ΖΩΑ!!!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ, ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.

“ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ” ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

“ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ!”

Ιστορικός διασυρμός στην κοινοβουλευτική ομάδα που επέτρεψε στο Γιώργο Παπανδρέου να κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού:

1. Καταψήφισαν την εξεταστική για το μνημόνιο, παρά τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις.

2. Τον φυγάδευσαν από την εξεταστική για την λίστα Λαγκάρντ, πάλι με την ψήφο τους.

3. Κρατούν στο συρτάρι τις δικογραφίες για τις καταγγελίες Ρουμελιώτη και ΕΛΣΤΑΤ που έχουν φτάσει στην βουλή από τον Πεπόνη.

4. Συγκαλύπτουν με την ανοχή τους το μέγα σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και τις περιβόητες χορηγίες που έδινε σε όποιον λεγόταν “Παπανδρέου”.

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνον φυγάδευσαν τον πολιτικό εγκληματία, όχι μόνον έγιναν συνένοχοι με την ψήφο τους, αλλά τώρα δέχονται και τον διασυρμό ως ευνούχοι στην Οθωμανική αυλή.

Οφείλουμε να συγχαρούμε τον κύριο Παπανδρέου, είναι νικητής.

Οι απίστευτες δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου ΕΔΩ

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.