Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013

Επιμένει για κλήση του ΚΥΣΕΑ ο Τσοχατζόπουλος. Ο διάλογος με τον Εισαγγελέα

Την κλήση των μελών του τότε ΚΥΣΕΑ ζητά ο Άκης Τσοχατζόπουλος για μια ακόμα φορά από το δικαστήριο. Χαρακτηριστικός είναι ο νέος διάλογος που είχε σήμερα με τον εισαγγελέα:

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Να θυμίσω ότι γίνεται ένα αίτημα για να ισχυροποιηθούν οι αποδείξεις. Μόνος αρμόδιος να το πει αυτό είναι το δικαστήριο. Αυτό θα κρίνει αν τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν αρκετά ή όχι. Δεν έχετε κανένα λόγο να επαναφέρετε αυτό το αίτημα. Το δικαστήριο και μόνο αυτό κρίνει.

ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Αγνοείτε την ουσία της υπόθεσης και αυτό φάνηκε από τις ερωτήσεις προς τους μάρτυρες –αξιωματικούς. Ρωτούσατε για τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ. Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι συνήθης χώρος. Έχει ειδικές διαδικασίες.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Εσείς επιμένετε ότι πρέπει να κληθεί το ΚΥΣΕΑ.

ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Πρέπει να συζητήσετε αυτό που αρνείστε μέχρι στιγμής. Την ουσία του θέματος. Στο κοινοβούλιο τα δύο μεγάλα κόμματα τα έκαναν «πλακάκια» για να μην ανοίξει το θέμα των υποβρυχίων. Το σκάνδαλο είναι ότι τα υποβρύχια δεν έχουν παραδοθεί ακόμα. Γι’ αυτό ζητώ συνεχώς το λόγο. Γι αυτό ζητώ χρόνο.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.