Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

Πάνος Καμμένος : «Έρχεται τυφώνας από τον Σεπτέμβριο»

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ REAL FM
Για διαφήμιση της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος σε ραδιοφωνική συνέντευξη
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εκτίμησε ότι «Έρχεται τυφώνας από τον Σεπτέμβριο λουκέτων και ανεργίας» και επιτέθηκε στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για «μαϊμού παιχνίδι
με τις δόσεις» και «καουμποϋλίκια της τρόικας».
που παραχώρησε στον Real FM στον Σεραφείμ Κοτρώτσο. «Δεν μπαίνουμε σε αυτό το παιχνίδι με το οποίο η κυβέρνηση διαφημίζει την Χρυσή Αυγή. Φέρνει πρώτο θέμα στις εφημερίδες την Χρυσή Αυγή, ένα νεοναζιστικό κόμμα που δέχεται την αγκαλιά των μέσων μαζικής ενημέρωσης» είπε.
http://scottishbetting.blogspot.gr/2013/07/blog-post_7323.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.