Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013

Ο κ.Τρίψας ξέχασε ότι έλεγε προδότη τον κ. Σαμαρά και εγκαλεί την Ραχήλ Μακρή και τους ΑΝ.ΕΛΛ (βίντεο)


29 Ιουνίου 2013...στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά..
Η Ραχήλ Μακρή ηταν σαφής και ξεκάθαρη..λέγοντας :"Δεν συνεργαζόμαστε με προδότες..δεν συγκυβερνούμε με προδότες, με αυτούς που οδηγούν τον κόσμο σε αυτοκτονίες ;"
Απέναντι της ο κ. Τρίψας, όψιμος υπερασπιστής της συγκυβένησης και του Σαμαρά,
που απαντώντας στην κα Μακρή σχετικά με τον χαρακτηρισμό προδότες είπε..Εϊπε είναι πολύ σκληρές αυτές οι εκφράσεις, προδότης δεν είναι κανένας...
Για να δούμε όμως τι έλεγε ο κ. Τρίψας στις 13/2/2012
Σπύρος Τρίψας (Επίκαιρα): Καρφώνουμε 199 κρεμάλες...
Αυτή την στιγμή μία λέξη υπάρχει ..προδότες..Είναι προδότες του Έθνους..και δεν θα έπρεπε να υπάρχουν..
κάποτε ο κ. Σαμαράς διέλυσε την παράταξη –ήταν πολλά τα λεφτά τότε…
Τώρα προδίδει και διαγράφει. Να πάμε στην ΠΟΛ.ΑΝ πολλά τα λεφτά τότε..

Με ποιο δικαίωμα διαγράφει βουλευτές που έχουν εκλεγεί με ένα άλλο αρχηγό; Αν θέλει να κάνει ΠΟΛΑΝ τη ΝΔ έχει το δικό του κόμμα…. Σήμερα είμαστε υπό Γερμανική κατοχή…
Χρωστάει πολλά στην κα Μέρκελ ο κ. Σαμαράς...;; (Αποόσπασμα από την εκπομπή Πένυς Τσακίρη 13-2-2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.