ΟΙ ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
twitter: @egerssi
Αμέσως μετά την άτακτη φυγή του Μπάρμπα-Φώτη Κουβέλη από την μνημονιακή-τρικομματική-προδοτική κυβέρνηση Σαμαρά, ο Πρωθυπουργός σε μια προσπάθεια να αποφύγει τα χειρότερα και υποτασσόμενος στην οργή της νεοφιλελεύθερης Μέρκελ, η οποία δεν ήθελε επ΄ ουδενί εκλογές στην Ελλάδα πριν από τις δικές της στην Γερμανία,
σχημάτισε τη νέα δικομματική κυβέρνηση του κόμματός του με το ΠΑΣΟΚ. Έτσι, αυτό που φάνταζε σαν όνειρο θερινής νυκτός στις τρεις προηγούμενες δεκαετίες, όταν δηλαδή, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εναλλάσσονταν στην εξουσία της καταραμένης μεταπολίτευσης διαλύοντας ουσιαστικά την Ελλάδα και προετοιμάζοντας την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, αποφάσισαν να συγκυβερνήσουν προκειμένου να μας «σώσουν». Δημιούργησαν λοιπόν, την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ που ως συνδετικό-συγκολλητικό στοιχείο της νέας πολιτικής εταιρείας είναι ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός που διέπει στις ημέρες μας τους περισσότερους ηγέτες του πλανήτη, σε μια προσπάθεια επιβολής της παγκόσμιας διακυβέρνησης, η οποία εκπορεύεται από τα Εβραιοσιωνιστικά κέντρα αποφάσεων.
Το όνειδος λοιπόν, της πάλαι ποτέ λαϊκής δεξιάς παράταξης, ο πολιτικός ολετήρας Αντώνης Σαμαράς, αποφάσισε να συγκυβερνήσει με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο. Δηλαδή με εκείνο το πολιτικό πρόσωπο που συμμετείχε της εγκληματικής προσπάθειας απόκρυψης της λίστας Λαγκάρντ και φροντίζει εν ονόματι της συγκυβέρνησης να τον απαλλάσσει των τεράστιων ευθυνών του. Είναι η πολιτική τερατογέννηση που σοφίστηκε την αναθεώρηση του άρθρου 16/2001 και του νόμου περί ευθύνης Υπουργών (ήταν ο εισηγητής και ο νόμος ψηφίστηκε το 2003). Αυτός ο ολίγιστος πολιτικός άνδρας θέσπισε διά νόμου την ατιμωρησία των πολιτικών, δίνοντας το δικαίωμα και την αρμοδιότητα μόνο στη Βουλή, προκειμένου να ασκεί διώξεις κατά υπουργών, οι οποίοι διέπραξαν ποινικά αδικήματα κατά την άσκηση των θεσμικών καθηκόντων τους αφαιρώντας έτσι, από το δικαστικό σώμα τον θεσμικό ρόλο του στην απονομή δικαιοσύνης.
Αυτή λοιπόν, η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ απαρτίζεται από 41 νεοφιλελεύθερους δαίμονες πολιτικούς, οι οποίοι σκοπό έχουν να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων-κερδοσκόπων εις βάρος των συμφερόντων του Ελληνικού λαού. Άλλωστε, αυτή θα είναι η εντολή των τροϊκανών που αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην πατρίδα μας, εκβιάζοντας πως για να δοθεί η νέα δόση δανείου, θα πρέπει να επιβληθούν νέες απολύσεις και νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων! Ας σκιαγραφήσουμε, όμως μερικούς εξ αυτών, οι οποίοι έχουν στενότατη σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον Σαμαρά!
Πρώτος εξ αυτών, ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Ο νεογενίτσαρος Άδωνις από άσπονδος εχθρός του οικογενειακού περιβάλλοντος Σαμαρά, από την εποχή που ως βουλευτής του ΛΑΟΣ χυδαιολογούσε ασύστολα, χωρίς όρια κατά του νυν Πρωθυπουργού και πολιτικού του προϊσταμένου Αντώνη Σαμαρά http://www.youtube.com/watch?v=ebd9rNxp_-k#at=59 (Γιώργο Καρατζαφέρη, στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα), έγινε το πλέον, αγαπημένο παιδί της οικογένειας Σαμαρά με την προσχώρησή του στη ΝΔ. Από εκείνη την ημέρα είναι πολύ συχνές οι επισκέψεις του στο σπίτι της Κηφισιάς αλλά και του Ναυπλίου. Τελευταία επίσκεψή του στο Ναύπλιο, το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν την αναγγελία της νέας κυβερνήσεως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, όπου φιλοξενήθηκε από την κ. Τέτη Κρητικού (πεθερά του κ. Σαμαρά) και συνέφαγαν στην οικογενειακή ταβέρνα «Αραπάκος» (το ακίνητο είναι ιδιοκτησίας της συζύγου του Πρωθυπουργού). Αυτή η στενή σχέση με την οικογένεια Σαμαρά του έδωσε το εισιτήριο της αδιάλειπτης παρουσίας του στα ΜΜΕ και το χρίσμα του υπουργού το πήρε εκφέροντας πολιτικές θέσεις όπως η παρακάτω: «η πρώτη συμφωνία του Eurogroup, για την Κύπρο, όπως τελικά εξελίχτηκαν τα πράγματα, ήταν μια καλή συμφωνία για την Κύπρο…ο Αναστασιάδης δεν μπόρεσε να πείσει τους βουλευτές της κυπριακής Βουλής και ως αποτέλεσμα ήταν το ανεύθυνο ΟΧΙ χωρίς εναλλακτικό σχέδιο…αποτέλεσμα αυτού είναι η Γερμανία να τιμωρήσει την Κύπρο για να την καταστήσει πανευρωπαϊκό παράδειγμα προς αποφυγήν και την οδήγησε στην δεύτερη απόφαση του Eurogroup».
Ο Γιάννης Ανδριανός, υφυπουργός Πολιτισμού, ήταν ο «εξ απορρήτων» του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, με την εντυπωσιακή ακίνητη περιουσία, κυρίως στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Επίδαυρο και διακρίνεται για τη θαυμαστή ικανότητά του στη διεκδίκηση «φιλέτων» γης έναντι ευνοϊκών τιμημάτων. http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63479195 Είχε συμμετοχή στην υπόθεση Ζαχόπουλου και όπως είχε πει στην αγόρευσή του ο Εισαγγελέας του τρίτου Εφετείου της Αθήνας, στην αγόρευσή του: «ο Θέμος Αναστασιάδης αντέγραψε το οπτικοακουστικό υλικό που του πήγε η κ. Τσέκου όταν επισκέφθηκε την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» χωρίς να γίνει αντιληπτός και στη συνέχεια, παρέδωσε το DVD στον τότε επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρώην πρωθυπουργού, Γ. Ανδριανό». Στην πορεία ο βουλευτής Αργολίδος, συνδέθηκε με στενή φιλία με την Τέτη Κρητικού (πεθερά Σαμαρά) και έτσι η Αργολίδα απέκτησε Υπουργό που ποτέ δεν είχε στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Να σημειωθεί πως από την Αργολίδα έλκει την καταγωγή του και ο μπατζανάκης του Σαμαρά, Ευάγγελος Σέκερης και βρίσκεται στα αζήτητα της ΝΔ. Μάλλον θα υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος ισχυρός λόγος που τον κρατάει εκτός πολιτικής σκηνής.
Ο Γιάννης Μανιάτης, υπουργός Περιβάλλοντος , Ενέργειας και κλιματικής αλλαγής, ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, άνθρωπος διευκολύνσεων του Γιώργου Παπανδρέου στην κυβέρνησή του. Ο σημερινός υπουργός, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, είναι τακτικός θαμώνας της ψαροταβέρνας «Αραπάκος».
Ο Χαράλαμπος Αθανασίου, υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προσωπικός φίλος του Πρωθυπουργού, με καθυστέρηση ενός έτους πήρε το υπουργείο που από την πρώτη στιγμή ήθελε. Αυτή η επιθυμία δεν έγινε πραγματικότητα, όταν ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος κατήγγειλε από του βήματος της Βουλής τη συγγενική σχέση του κ. Αθανασίου με τον κ. Μπομπ Σικέλη (ισχυρού άνδρα της Siemens, ο οποίος είχε αναλάβει να παραδώσει «καθαρή» την εταιρεία στην Ελληνική κοινωνία). http://www.plomarionline.com/2012/07/blog-post_3447.html Ωστόσο, με την ανάληψη των καθηκόντων του, ευχόμαστε να δώσει εντολή «να τρέξει» η Ανακρίτρια κ. Νικολακέα, το ποινικό του σκανδάλου της Siemens, με το οποίο είναι επιφορτισμένη και το οποίο καρκινοβατεί επί έτη (επανειλημμένως έχουμε καταγγείλει αυτή την όλως τυχαία καθυστέρηση, τόσον εγώ προσωπικά, όσον και η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα).
Κατά συνέπεια, αυτή η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΑΕ, απαρτίζεται από όλα εκείνα τα έμπιστα πολιτικά πρόσωπα των Σαμαρά-Βενιζέλου, που θα ολοκληρώσουν την διάλυση της Ελλάδος και των Ελλήνων, εν ονόματι της επικράτησης της παγκόσμιας κυβέρνησης. Εφαρμόζοντας δηλαδή, τα όσα είχε ακούσει ατάραχα ο σημερινός Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, από την τότε Πρόεδρο της Ελληνικής Βουλής κ. Μπενάκη, με την ανάληψη των καθηκόντων του το 2004. http://www.youtube.com/watch?v=pVuKCZSG_SA





Σχόλια