Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

Έλενα Κουντουρά: Η προσωρινή μείωση του ΦΠΑ εστίασης ήρθε αργά. Η φετινή θερινή τουριστική περίοδος βαίνει ήδη προς το τέλος της..

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΓΙΑ TH ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
«Η προσωρινή μείωση του ΦΠΑ εστίασης ήρθε αργά. Η φετινή θερινή τουριστική περίοδος βαίνει ήδη προς το τέλος της και θεωρείται απίθανο να δελεαστούν από το μέτρο και να έρθουν στην Ελλάδα οι λεγόμενοι «τουρίστες της τελευταίας στιγμής».


Δυστυχώς, η κυβερνητική πολιτική και σε θέματα Τουρισμού κρίνεται, ελέγχεται, αξιολογείται και εγκρίνεται ή απορρίπτεται από την Τρόϊκα, η οποία επιβάλλει στη χώρα μας μία εντελώς αντιαναπτυξιακή κατεύθυνση.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ προτείνουμε την μείωση γενικότερα του τουριστικού ΦΠΑ μόνιμα στο 5% ούτως ώστε να καταστούμε τιμολογιακά ανταγωνιστικοί σε σχέση με τους άλλους τουριστικούς προορισμούς στη Μεσόγειο από τώρα και στο μέλλον».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.