Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

Ραχήλ Μακρή:Τα ψέματα της κυβέρνησης δεν έχουν όρια (βίντεο)

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική η Ραχήλ Μακρή σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.
Μίλησε για την ρευστότητα στην αγορά, για τα ομόλογα του Αυγούστου και ξεσκέπασε με στοιχεία τα ψέματα της κυβέρνησης για το θέμα της αύξησης των τιμολογίων της ΔΕΗ.
Τέλος αναφέρθηκε στους μεγαλοφειλέτες...
που δεν πληρώνουν οφειλές περίπου 40 δισ. ευρώ και στο θέμα που έφερε στην βουλή με κοινή ερώτηση με τον Βασίλη Καπερνάρο που αφορά σε: Οφειλές της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, ύψους 1.350.000 ευρώ προς το ταμείο επικουρικής Ασφάλισης Πρόνοιας Απασχολούμενων Στα σώματα Ασφαλείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.