Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αχμέτ Μέτε ψευτομουφτής Ξάνθης : Διότι μην ξεχνάτε πως η καθημερινή τροφή είναι στα χέρια του Αλλάχ.

Χρόνια τώρα αναρωτιόμουν ποιος τελικά και για ποιούς ελέγχει την καθημερινή τροφή.
Μέχρι τώρα γνώριζα ότι διάφορες πολυεθνικές εταιρείας όπως η Unilever  ή Nestle η Raterson Zochonis Pic η Heinz η Barilla Spa κτλ ήταν οι εταιρείες που κατά κάποιον τρόπο έχουν στα χέρια τους την καθημερινή τροφή σχεδόν όλου του κόσμου.
Βέβαια, υπάρχουν οι πλούσιες χώρες και τυχερές των οποίων η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή είναι ποιο προνομιούχος από αυτήν άλλων χωρών.

Ξέρουμε ότι η Αμερική Ουκρανία  η Ρωσία είναι οι μεγαλύτεροι σιτοβολώνες του κόσμου.
Γαλλία Ολλανδία Αργεντινή είναι από τους μεγαλύτερους παραγωγούς κρέατος.  Ελλάδα ξέρουμε ότι παράγει περίπου το 50% των ευρωπαϊκών αναγκών σε ψάρι.
Ξέρουμε ακόμη ότι η Ισπανία Ιταλία Ελλάδα, είναι κυρίαρχες χώρες στην παραγωγή λαδιού.
Το ρύζι στην πλειοψηφία του παράγετε στην ανατολική Ασία Ινδίες Κτλ.
Φρούτα μπανάνες καφές σοκολάτες  πατάτες έχουμε από λατινική Αμερική.
Βλέπομαι δηλαδή ότι οι χώρες που είναι κυρίαρχο το Ισλάμ και ο Αλλάχ, είναι οι μη παραγωγικές χώρες.
Εδώ δηλαδή τα στοιχεία δείχνουν ότι ο Αλλάχ, μάλλον δεν έχει ούτε στα χέρια του ούτε στον τόπο του, την καθημερινή τροφή, όπως νομίζει ο ψευτομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε.
Και αυτοί οι δύσμοιροι μουσουλμάνοι ορθά κάνουν και αγαπούν τον θεό τους, όμως κάπου κάπου, μυστικά, ας λένε και ένα ευχάριστο στον Βούδα και στον Χριστό των οποίων οι πιστοί στάθηκαν ποιο τυχεροί, αφού οι δικοί τους θεοί ήταν ποιο προνοητικοί σε θέματα τροφίμων για τις  περιοχές τους και έτσι υπάρχει τροφή και για τους ίδιους και για τα παιδιά του Μωάμεθ.
Και ειδικά οι Τούρκοι, αν δεν ερχόταν στα χωράφια του Χριστού, ακόμη δεν θα ήξεραν τι είναι ψάρι λάδι πορτοκάλια  πατάτες και αμπελόφυλλα για τους ντολμάδες.
Αλλά, αυτός ο Μωάμεθ, εξακολουθεί να έχει ως πρότυπο ζωής και αρχών άλλες εκτός Ισλάμ περιοχές, για αυτό και κατά χιλιάδες  συρρέουν οι εξαθλιωμένοι πιστοί του με ότι σαπιοκάραβο βρεθεί μπροστά τους, στα χωράφια των καλών θεών της Ευρώπης και Αμερικής για να ζήσουν.
Τελικά, μάλλον ο Μωάμεθ, δεν εξασφάλισε την καθημερινή τροφή των πιστών του, όπως νομίζει ο Αχμέτ Μέτε, γιατί δεν εξηγείτε διαφορετικά η  τόση φτώχεια   και φυγή των ανθρώπων του Ισλάμ από τα μέρη του Αλλάχ.
Ακόμη και το ρύζι με τα πιλάφια στον παράδεισο, θα είναι μάλλον εισαγωγείς από την ανατολική Ασία.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Σχόλια