Όποιος δεν μπορεί, φεύγει για να μετρηθούμε από την αρχή!!!

Η πρώτη επίσημη παρακρατική ομάδα - κατά την γνώμη μου -  ως αντάρτικο πόλεων με βαρύ οπλισμό, που σκόρπιζε τρόμο και θάνατο οδεύει στην δίκαια καθ' όλα τελική της εξόντωση. Και μιλάμε για την ομάδα του Αλβανού δραπέτη Μαριάν Κόλα.
 Όμως τα κρας τεστ των δυνάμεων ασφαλείας δείχνουν ανέτοιμα να αντιμετωπίσουν διευρυμένης κλίμακας ασύμμετρες παρακρατικές απειλές. 

Το πλαίσιο νόμου, η μη ορθή απονομή δικαιοσύνης, το σωφρονιστικό σύστημα, το χαμηλό ηθικό, η έλλειψη πραγματικής εμπειρίας σε βαριά περιστατικά, η αποδιοργάνωση των μονάδων που αναμένει την πολυθρύλητη αναδιάρθρωση και ο παραγκωνισμός των καλύτερων που λόγω των καρεκλοκένταυρων και του απροσάρμοστου βαθμολογίου, που δεν επιτρέπει την ταχεία ανάληψη δράσης και ευθύνης, αλλά και τα μικροπολιτικά παιχνίδια αυτοδιοικητικών και άλλων συμφερόντων, όπως και το μη αυτοκέφαλο συνιστούν τους ουσιώδεις λόγους της έξαρσης της εγκληματικότητας.
Αλλάζουν;;; Φυσικά και αλλάζουν!!!!
Όποιος δεν μπορεί, φεύγει για να μετρηθούμε από την αρχή!!!
Με το βλέμμα στο μέλλον
Ελλάς, 21/07/2013
Μιχαήλ Ν Αβέλλας
Αν. Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Τεμπών - Αστυνομικός - Μέλος Α' Βάθμιας Εκπαίδευσης Επιτροπής Δ. Τεμπών 
Υ.Γ.: Ταχεία ανάρρωση στον τραυματία αστυνομικό των ΕΚΑΜ και είθε να επουλωθούν οι ψυχικές πληγές των συγγενών των θυμάτων
http://olympuslight.blogspot.gr/2013/07/blog-post_21.html

Σχόλια