Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Παύλος Χαϊκάλης: «Άρχισαν τα Όργανα…»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΡΟΥΤΣΗ - ΤΡΟΪΚΑΣ
«Η πολιτική του Ναι σε όλα συνεχίζεται από την κυβέρνηση και τον Υπουργό Εργασίας ο οποίος βλέπει θετικό το κλίμα στις συζητήσεις με την Τρόικα που ζητά περισσότερες απολύσεις, περαιτέρω μείωση μισθών, αλλά και νέες εισφορές προς τις επιχειρήσεις, προκειμένου να καλυφθεί το έλλειμμα των 450 εκ. ευρώ του ΟΑΕΕ.
Πώς να μην τα βλέπει θετικά τα πράγματα ο κ. Υπουργός εφόσον ο πρωθυπουργός αντάμειψε την «καλή» δουλειά του κ. Βρούτση αφήνοντάς τον στην ίδια θέση και επιτρέποντάς του να συνεχίσει τον Αρμαγεδώνα που έχει εξαπολύσει κυβέρνηση και Τρόικα εναντίον των εργαζομένων.

Απλά να υπενθυμίσουμε στους ιθύνοντες ότι η πολυεπιδιωκόμενη αύξηση της παραγωγικότητας δεν θα έρθει από την απαξίωση των μισθών και τη φορολόγηση των επιχειρήσεων, αλλά από πολιτικές που θα στηρίξουν την ανάπτυξη και θα αντιμετωπίσουν τον εργαζόμενο σαν επένδυση και όχι σαν κόστος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.