Γραμμή» Προξενείου, δύο μειονοτικοί βουλευτές και στη Ξάνθη!


Η στροφή 180 μοιρών του Μάντατζη Τσετίν κατά ΣΥΡΙΖΑ ενώ προεκλογικά έτρεχε για τον.Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, μόνο τυχαία δεν είναι!!!
*Ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ, σε κατευθυντήριο ρόλο, εν όψει των επόμενων Εθνικών εκλογών, ενώ ο Μάντατζη Τσετίν με την επίσκεψή του στον Πρόεδρο των Βακούφικων κ.Χαλήλ Καράνταη, στην ουσία έστελνε «μήνυμα» «φιλελληνικής» πολιτικής στο Υπουργείο Εξωτερικών και στον Βαγγέλη Βενιζέλο!
Μόνο τυχαία δεν είναι η στροφή 180 μοιρών του Μάντατζη Τσετίν κατά ΣΥΡΙΖΑ ενώ προεκλογικά έτρεχε για τον.Χουσεϊν Ζεϊμπέκ!!! 
Όπως είναι γνωστό, ο Μάντατζη Τσετίν σε μια κίνηση πλήρους «συντροφικής» συμφιλίωσης κι κάποιοι τον χαρακτηρίζουν «καμμένο» χαρτί, τάχτηκε υπέρ της στήριξης Γιαννακιδη από ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές, λέγοντας μάλιστα με σημασία ότι,  «Κι εγώ αν ήμουν στην θέση του αρχηγού του κόμματος θα έκανα ό,τι μπορούσα για ν' αποτρέψω το να βρεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, αφού αυτό θα ήταν καταστροφικό για τον τόπο.»!!!
Δηλαδή εκεί που ο Μάντατζη Τσετίν έτρεχε για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Χουσεϊν Ζεϊμπέκ στις τελευταίες Εθνικές εκλογές, ξαφνικά έκανε στροφή 180 μοιρών, χαρακτηρίζοντας.ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για την Ελλάδα το να κυβερνήσει τη χώρα ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...
Αποκλειστικές πληροφορίες λοιπόν του «Μ» και μάλιστα από έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι οι δηλώσεις του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ έγιναν μετά από «συνεννόηση» με το περιβάλλον του Βαγγέλη Βενιζέλου, ώστε να ετοιμαστεί το έδαφος για την επιστροφή του Μάντατζη στο ΠΑΣΟΚ (κάτι που προωθούν έντονα και οι Γιαννακίδης-Χατζηευαγγέλου) και που συνάντησε όπως αναμένονταν την οργίλη αντίδραση του βουλευτή Δημήτρη Σαλτούρου, ενώ μέχρι πρότινος και ο τελευταίος, εμφανίζονταν μαζί με τον Μάντατζη σε δημόσιες εκδηλώσεις.!!!

Η «ΓΡΑΜΜΗ» ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ
Από την άλλη και σύμφωνα με επίσης έγκυρες πληροφορίες, «γραμμή» Προξενείου, από τώρα είναι αυτό που έγινε ήδη στο Νομό Ροδόπης!!!
Δηλαδή να  εκλεγούν δύο μειονοτικοί βουλευτές και στη Ξάνθη στις επόμενες Εθνικές εκλογές, ώστε οι μειονοτικοί να αυξηθούν στους 4 και να αποτελέσουν μια μικρή «ανεξάρτητη» κοινοβουλευτική δύναμη.
Μάλιστα αυτό αποτέλεσε μέρος της συζήτησης που είχαν προ ημερών στην μυστική συνάντησή τους στα γραφεία του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης ο Τούρκος Πρόξενος με τον κύριο Μετέ μετά μάλιστα από μια μακρά περίοδο που ήταν ιδιαίτερα ψυχρές οι σχέσεις τους..με αποτέλεσμα να παρέμβει η Άγκυρα, να τραβήξει το «αυτί» του κ.Ιλχάν Σενέρ και να τον αναγκάσει να τα «βρει» με τους σκληρούς της μειονότητας.
Λέγεται μάλιστα ότι κατόπιν προτροπής του Μετέ,  ο Τούρκος Πρόξενος έριξε «γέφυρες» και στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μάντατζη Τσετίν με τον οποίο επίσης βρίσκεται σε διάσταση, όταν ο δεύτερος επισκέφθηκε στα γραφεία των ΒΑΚΟΥΦΙΚΩΝ των νέο Πρόεδρο κ.Χαλήλ Καράνταη, νομιμοποιώντας ουσιαστικά με τον τρόπο αυτό την επιλογή του γραφείου Πολιτικών υποθέσεων και κάνοντας με τον τρόπο αυτό άνοιγμα και στο Υπουργείο Εξωτερικών αλλά και στον νέο Διευθυντή του Γραφείου Πολιτικών υποθέσεων κ.Πιπερίγκο!!!
Τέλος οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο  «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ, είναι αυτός που έχει τον κατευθυντήριο ρόλο, εν όψει των επόμενων Εθνικών εκλογών, ώστε να εκλεγούν δυο μειονοτικοί βουλευτές και στη Ξάνθη, καθώς οι επιτελείς του Βαγγελη Βενιζέλου από τώρα προετοιμάζονται ώστε το ΠΑΣΟΚ να εμφανιστεί ενισχυμένο στις επόμενες Εθνικές εκλογές, φυσικά με τις «ευλογίες» και της Νέας Δημοκρατίας, ώστε να συρρικνωθεί ακόμη περισσότερο ο ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα στη μειονότητα, όπου εξ' αιτίας του Χουσεϊν Ζεϊμπέκ έγινε πρώτη πολιτική δύναμη στο Νομό Ξάνθης στις τελευταίες εκλογές.
Αναρτήθηκε από ΜΑΧΗΤΗΣ 

Σχόλια