Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

Ο Πουπάκης τα χώνει στην κυβέρνηση για Σόιμπλε και Γερμανικά δάνεια...

Το Twitter του Κ. Πουπάκη σήμερα:
1/4 Υποχρέωση της Κυβέρνησης να θέσει επιτέλους στο Σόιμπλε το ζήτημα της αποπληρωμής του κατοχικού δανείου και των πολεμικών αποζημιώσεων.
  2/4 Στο «γερμανικό θαύμα» συνέβαλε τα μέγιστα και η Ελλάδα.
Έτσι, υποχρέωση της Γερμανίας η αλληλεγγύη στους Έλληνες πολίτες και όχι στις «αγορές».
3/4 Ο υπερυπουργός της χώρας που ευθύνεται για 97 ολοκαυτώματα στην Ελλάδα, οφείλει να μας επισκέπτεται σαν απολογούμενος και όχι σαν κριτής.
 4/4 Όταν η Γερμανία κερδίζει από την ελληνική κρίση και τους τόκους των δανείων, δε μπορεί ο Σόιμπλε να αρνείται νέα ελάφρυνση της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.