Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στην έκτακτη επίσκεψη που πραγματοποίησε η νεολαία των ΑΝΕΛ Λάρισας στο ΤΕΙ Λάρισας προκειμένου να συζητηθεί η παράταση της λειτουργίας της φοιτητικής λέσχης μέχρι την λήξη της εξεταστικής περιόδου. Η ανταπόκριση του κ. Γούλα Προέδρου του ΤΕΙ ήταν άμεση στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος. Δυστυχώς όμως διαπιστώθηκε ακόμα μία φορά η δυστοκία και η αναλγησία του κοινωνικού Κράτους σε νευραλγικούς χώρους όπως η Εκπαίδευση, αφού η Κυβέρνηση δεν προέβλεψε για τη σίτιση των φοιτητών σε παράταση εξεταστικής περιόδου.

Μεταξύ άλλων έγινε εκτενής αναφορά από τον Πρόεδρο του ΤΕΙ για τα προβλήματα της νέας φοιτητικής χρονιάς όπως την κατάργηση τμημάτων, έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού, σίτιση φοιτητών κ.α
Ακόμα μία φορά σαν νεολαία δεν μπορούμε να δεχτούμε ανυπόστατες και ‘’φτηνές’’ δικαιολογίες από το Κράτος, που έχουν ως αποτέλεσμα τον κατακερματισμό της Εκπαίδευσης.
(Στην επίσκεψη συμμετείχαν οι: Σπανιάς Βάϊος μέλος της εκτελεστικής επιτροπής νεολαίας, Καρράς Θεόδωρος μέλος της νεολαίας, Ντουρουντάκης Νίκος υπεύθυνος νεολαίας περιφέρειας Θεσσαλίας και η πολιτευτής Λάρισας Ελένη Ντουρουντάκη – Τομέας Εργασίας)

Νίκος Ντουρουντάκης
Υπεύθυνος Νεολαίας Περιφέρειας Θεσσαλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.