Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

Ο Νταβούτογλου δεν αναγνωρίζει ότι είναι έθνος οι Κούρδοι.


Πιστοί οι Τούρκοι στην κοπτοραπτική της αλήθειας στα μέτρα τους, δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο Νταβούτογλου, ο οποίος θεωρεί τα 25 - 30 εκατομμύρια των κούρδων (Τουρκίας – Συρίας), ως σέχτα (αίρεση), όχι ως έθνος. 

Με αφορμή τις εξελίξεις στο κουρδικό στην ανατολική Τουρκία και βόρεια Συρία δήλωσε ο Νταβούτογλου:
Δεν θεωρούμε ως εθνική, μια σεχταριστική (αιρετική) θρησκευτική ιδιαιτερότητα.
Αυτός λοιπόν ο εν εξελίξει Νάνος, λέω εγώ Νταβούτογλου, δεν είναι σε θέση να διαγνώσει ότι οι Κούρδοι δεν είναι σέχτα, αλλά έθνος. 
Ξέρω, πολλοί ανύπαρκτοι στην Ελλάδα τον θεωρούν γίγαντα της διπλωματίας. Να μου το θυμάστε, εκτός από την μετατροπή του σε Νάνο της διπλωματίας, θα αποδειχθεί και μοιραίος για την Τουρκία. Κοιτάζοντας κανείς το πρόσωπο του εύκολα διακρίνετε η κουτοπονηριά του, λόγο της εσωτερικής του ανασφάλειας. Οι μεγαλόστομες δηλώσεις του Νταβούτογλου, που εκ λαμβάνουν ως τετελεσμένα γεγονότα οι φοβικοί και οι τουρκογλίφτες στην Ελλάδα, δεν είναι τίποτα περισσότερο από την κραυγή απόγνωσης του λίγο πριν την ολοκληρωτική ήττα που βλέπει να του έρχεται από παντού. 
Ο Νταβούτογλου θα μείνει στην ιστορία ως καλός συγγραφέας. Και το όραμα του: πας Ευρωπαίος μουσουλμάνους = Τούρκος, θα μετατραπεί σε: Πας κάτοικος της Μικράς Ασίας =Μη Τούρκος. 
Όλα τα εσωτερικά προβλήματα της Τουρκίας και των γειτόνων της θα λυνόταν, αν μετονομαζόταν το Κράτος της Τουρκίας σε Μικρά Ασία. 
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.